Aktywne Wpisy
Te gry dzieli 12 lat czyli szmat czasu mogło by się wydawać.
Wiecie co dzieli nas też przedziałem czasowym 12 lat? XD
Premiera GTA V która miała miejsce w 2013r a teraz mamy 2025r XD
#gry #ciekawostki #pc #konsole #technologia
Wiecie co dzieli nas też przedziałem czasowym 12 lat? XD
Premiera GTA V która miała miejsce w 2013r a teraz mamy 2025r XD
#gry #ciekawostki #pc #konsole #technologia

źródło: Bez nazwy
Pobierz
dizel81 +6
Plastiki wróciły z Wietnamu samolotem do stolicy, i wynajęli pokój na nocleg na 172 ulicy.
Rzekomo spotkali Szynę i Dżun.
#raportzpanstwasrodka
Rzekomo spotkali Szynę i Dżun.
#raportzpanstwasrodka

Najgorzej jest w #klodzko ale dalej są zbiorniki i #nysa. Nysa też mocno oberwała.
Następny na drodze jest #lewinbrzeski. Jak tam sytuacja? Podobno jesteście dobrze przygotowani. Koryto macie szerokie, więc dobrze to wygląda, ale zastanawia mnie ten cudak: Co to jest? To element zabezpieczenia przeciwpowodziowego?
https://portalkomunalny.pl/wp-content/uploads/2015/07/9cfcc544a25b6cce82db04371e918d58e8eca782-768x515.jpg
Dalej jest kolejno #brzeg #olawa i #siechnice. jak tam u was sytuacja? Za Siechnicami jest #wroclaw. Jesteście gotowi? Jak sytuacja u was? Wrocław nie przyjmie wszystkich ciosów, bo kolejna powódź idzie od strony #opole i #raciborz. W Raciborzu jest napełniany zbiornik retencyjny, więc od tej strony Wrocław ciosu nie otrzyma.
Kolejna powódź biegnie od strony #legnica. Tu sytuacja jest już opanowana, ale nadal na granicy wytrzymałości. Za Legnicą są #prochowice. Nie mam żadnych informacji jak tam się maja sprawy, a miasto wygląda tak, jakby miałoby mocno oberwać. Żyjecie tam jeszcze?
Następna fala jest we #walbrzych i idzie przez #swiebodzice. Meldujcie jak tam u was sytuacja przebiega.
Te cztery fale zbiegają się w #odra i walą prosto na #scinawa #glogow #bytomodrzanski i #nowasol. Powtarzam, ta wielka woda z tych wszystkich zalanych miast połączy się w jedno i dojdzie do tych miast. Jak tam sytuacja u was? jak do was dojdzie, to przynajmniej będziecie mieli ciapało i ładną pogodę. My walczyliśmy w nocy, w zimnie i deszczu.
Do #zielonagora fala dojdzie za tydzień w sobotę. Jest u was nerwowo już, czy jeszcze nie?
Kolejni na liście są: #krosnoodrzanskie #slubice (#frankfurt) #kostrzyn, a dalej już są takie rozlewiska, że #szczecin zobaczy jedynie jak im się wlewa do zatoki brudna woda.
To oczywiście nie wszystkie miejsca gdzie trwa powódź, ale nie chcę robić zbyt długiego tekstu.
https://scontent.fpoz5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/459566037_926865172803336_6428877747038736016_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=EJ7pPTZ4J2MQ7kNvgGgVpit&_nc_ht=scontent.fpoz5-1.fna&oh=00_AYBA5zIcKaU-pKdto_v29pBbyt6nm9HecC6k0GcU76goCw&oe=66ECFE76
P--------e jest tak czy srak, ale jak jeszcze prudnik d-----e do pieca to się zesramy tutaj xD
źródło: 1000011272
Pobierz@HellboyFan: To tam płynie ta fala z Kłodzka i Nysy. W Kłodzku woda już opadła.
https://www.youtube.com/watch?v=fmutoqTyrJk&ab_channel=TVSUDECKAPL