Wpis z mikrobloga

Obrzydliwy kacap Berkowicz z Konfederosji dał głos. Niech pojedzie do Kłodzka albo Głuchołaz i zapyta mieszkańców, czy ta ukraińska ekipa ratunkowa im się nie przyda. Chłop jest posłem i jedyne co robi to siedzi na dupie i trolluje Tuska na Twitterze - po co nam taki pasożyt na naszym utrzymaniu?

#powodz #konfederacja #neuropa #ukraina #polityka
Gours - Obrzydliwy kacap Berkowicz z Konfederosji dał głos. Niech pojedzie do Kłodzka...

źródło: IMG_4346

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gours: no to ukraina wyraziła dużo więcej niż ten darmozjad który nigdy w życiu w normalnej pracy nie był
naprawde, jego wyborcy to musi być taka banda pacanów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Chłop jest posłem i jedyne co robi to siedzi na dupie i trolluje Tuska na Twitterze - po co nam taki pasożyt na naszym utrzymaniu?

@Gours: Tak bardzo aktywny na social mediach ze od lat jest na koncu aktywnosci poselskiej, a bedzie szczekal na twitterku o tym jak to ukraincy sa darmozjadami, jakbym ja byl w pracy tylko w 75% czasu jaki uzgodnilem z pracodawca to by mnie w---------l.
harrame - >Chłop jest posłem i jedyne co robi to siedzi na dupie i trolluje Tuska na ...

źródło: obraz_2024-09-15_203800415

Pobierz
  • Odpowiedz
@Gours: jego ostatnie wypowiedzi to jakieś szaleństwo - jakby obniżył iq o połowę, durnoty gonią durnoty. Nie pamiętam czy takie głupoty wypisywał kiedyś.
  • Odpowiedz
@Gours: A jak tam Berkowicz, oddaje swoją dietę poselską na cele charytatywne, jak kiedyś Tuskowi deklarował (kiedy jego poparcie oscylowało w okolicach 0.1%)?
  • Odpowiedz
@Gours: Ty się śmiejesz a to jest ostatnia nadzieja kucy z wykopu. Tylko jego koledzy mogą uratować kraj przed popisem i całym tym złem nie rozumiesz? Tusk nie dotrzymał obietnic więc tacy troglodyci i kremlowscy pożyteczni idioci powinni u nas rządzić!
  • Odpowiedz
Niech pojedzie do Kłodzka albo Głuchołaz i zapyta mieszkańców, czy ta ukraińska ekipa ratunkowa im się nie przyda

@Gours:

Ta ekipa to by się przydała 2 dni temu.

Teraz to są puste słowa na pokaz, którymi zachwycają się dzbany w internecie.
  • Odpowiedz