Wpis z mikrobloga

• 320
@Kejran To są wizjonerzy po co ci nowa chałupa jak i tak ją wodą zabierze zbudujesz nową jak wyschnie a to chociaż klasa premium ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@blackghost: benzyniak generuje więcej gazów cieplarnianych, stary diesel generuje więcej pyłków zawieszonych, nowy diesel ma filtry niwelujące różnice między nim a benzyniakiem jeśli chodzi o emisje pyłków zawieszonych. Patrząc pod względem ekologii to czy stary diesel, czy nowy, nie zmienia tego że napisałeś jakiś wysryw ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Protectorx: chodziłem do klasy mechanicznej z chłopakami ze wsi było ich trochę, i na prawdę tam tak to wyglądało, auto się psuje trza kupić nowe to się sprzeda kawałek pola i kupi 2 letniego Tuarega za 150k a że w domu dach przecieka to już inna sprawa przecież ludzie tego nie widzą a auto widzą, prawdziwa historia z mojej klasy.
  • Odpowiedz
@Kejran: ja tak szczerze mówiąc to myślę że to vibe zachodniej polski - tal r---------h wiosek i miast powiatowych jak w pasie Wałbrzych zielona góra to nigdzie nie ma
  • Odpowiedz
  • 24
@Kejran to jest normalka przecież.
To jest na bank jakiś gruz skądś sprowadzony.
Który na jakiś tanich zamiennikach został naprawiony w przydomowym garażu.

Wszystkie te bety, audice, merole na wsiach są tak ogarniane. Wyglądają na drogie ale to gruz.
  • Odpowiedz
@adiko333: przeprowadziłem się do żony na wieś rok temu. Z tego co słyszę dużo ludzi sprzedaje właśnie ziemię po dziadkach i wydają na pierdoły. Moje pokolenie tak na prawdę nawet jak by chciało to już prawdopodobnie nawet nie będzie miało co sprzedac xd

Inaczej ma się sytuacja działek z domami bo tych jest dużo na sprzedaż i mam wrażenie że będzie coraz wiecej bo dziadki umierają a sprowadzić Sie nie
  • Odpowiedz