Aktywne Wpisy
Bully37 +468
#mecz Mecz komentuje Komentator, który zakończył Karierę komentatora po Finale MŚ w 2022 roku.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.

SilesianPill +21
Czuję, że za 5-7 lat będą piękne cyrki w szkołach na prowincji. Z jednej strony roczniki po 5 osób, a z drugiej rodzice protestujący przeciwko zamknięciu szkoły.
#demografia #nieruchomosci #pracbaza #polska #ekonomia
#demografia #nieruchomosci #pracbaza #polska #ekonomia

Jakie konto bankowe wybrać mam obecnie mBank ale mnie irytują opłaty za bankomaty. Zmieniłem na CA ale jeszcze nie przeszedłem całkowicie ale bank jest tak wolny tak wolno reaguje na wszystko że głowa mała.
Wystarczy 5 razy zapłacić kartą, blikiem lub blikiem zbliżeniowym na dowolną kwotę.
Wtedy nie płacisz nic za konto i kartę