Aktywne Wpisy
wiktoriawiecek +450
#frajerzyzmlm izabela adamczyk mowi o nabieraniu sie w internecie xD
cat_in_hat +159
Do mieszkania najlepiej moglby wjechac tym gratem.
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
@BenAli: pozwolę sobie na poprawkę - nie "nie potrafię" tylko "nie chcę", "uważam za niewłaściwe".
- psów 5 na łańcuchach
- j---e wiecznie gownem
- jak jeden zacznie szczekać to szczekają jak j----i idioci na siebie wzajemne o każdej porze dnia i nocy
- nie da się przejść obok posesji bo wszystkie
@alex-fortune Oczywiście. Skrot myślowy zastosowałem.
@Odki: to nie mieszkales obok psiarzy, tylko na jakiejs wsi
@Hadolf_Itler: w sensie jak wpływa zrównywanie statusu człowieka i zwierzęcia? Na conajmniej parę sposobów, zaczynawszy od tego, żę generalnie rzecz biorąc zwierzęta domowe są w różnych miejscach, gdzie jeszcze nie tak całkiem dawno ich albo było dużo mniej albo nie było - mam tu na myśli głównie przestrzeń miejską ( pozasikiwane jest dosłownie wszystko ), różne miejsca odpoczynku ( ostatni przykład sprzed
@Tremade:
Od dzisiaj jestem moralnym karłem. Dodam jeszcze, że każdego, kto próbowałby ratować tego psa nazwałbym idiotą, bo o 10 ten most się zawalił.
A nie szkoda Wam tych wszystkich szczurów które się utopią? :<
@Tremade: od dzisiaj jestem moralnym karłem, idiotą.
@Emes91: Czym to uzasadniasz? Masz na to jakieś dowody? Czy twoim zdaniem stwierdzając "smutne, że nurt porwał psa" naddatkowo poświęciłem mu już uwagę, co czyni mnie bliższym psychopacie? Zadam to samo pytanie co koledze wyżej - czy ojciec ci wchodził do wanny?