Wpis z mikrobloga

Na wstępie zapraszam do dyskusji. Może są tu jacyś psycholodzy, seksuolodzy itd, którzy podzielą się swoją wiedzą w tej dziedzinie.

Tak sobie rozkminiam. Nie bronię Boxdela, znaczy może troche ale nie tak żeby jakiś przygłup zaraz pisał o Czarnym Kormoranie. Jak na moje to za to wszystko Baxton powinien beknąć. Zebrać do kupy zarzuty i może z 5 lat mu wlepić. Natomiast rzucamy na tagu wiecznie teksty typu "pdf".

Pdfilia – rodzaj parafilii: stan, w którym głównym lub wyłącznym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym lub wczesnej fazie pokwitania

No mi sie wydaje, że on nie odnosi i nie odnosił satysfakcji seksualnej, nic na to nie wskazuje jak w przypadku Stuu, który ładował się z dzieciakami do łóżka. To raczej był żart głupiego imbecyla, którego rozbawiło zakłopotanie "koleżanki" tematem seksualnym. Więc tak reflektując sie to ludzie(W tym Wardęga)kompletnie zapomnieli o tym, że w Anglii na ekstradycje czeka prawdziwy pdf, który raczej się jej nie doczeka. Jakby kompletnie mu sie nie obrywa. Siedzi cicho i gawiedź o nim zapomniała, nikt go nie zaczepia, nawet Druid d--a cicho bo kontent na dramie z Boxdelem sie robi.

Podsumowując to obawiam się, że z Baxtonem będzie jak z Popkiem i psami - czyli nic a po miesiącu świat zapomni. A ja to bym go w pasiaku widział. Są teraz powodzie, mógłby pomachać łopatą i skrócić sobie wyrok o parę miesięcy. Pożyteczne z satysfakcjonującym.

#boxdel #baxton #wardega #famemma #pandoragate #stuu #dubiel #nitro #nitrozyniak #seksuologia
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TantnisKrzyzowiaczek: @TantnisKrzyzowiaczek: Czyny pe**lne mogą przybierać formę: obnażania się i masturbowania przy dziecku, dotykania jego narządów płciowych oraz stosunków seksualnych. Czyny takie nie są dokonywane wyłącznie przez pedo*, lecz także przez osoby mające trudności w znalezieniu partnera s*ksualnego wśród dorosłych.

jeśli to prawda, że obnażał się przed 13 latkami to można to podpiąć pod to, pytanie tylko czy to były prawdziwe screeny bo jakoś ciężko mi
  • Odpowiedz