Aktywne Wpisy

lskx +13
#raportzpanstwasrodka
Bardzo interesujące są szacunki @jackgadzinowski (na rycinie poniżej) na temat zarobków pato-kambo z youtube.
Pierwszy raz mamy na tagu ytbera z wielkimi zasięgami, którego szacunki i metody mogą być bliskie prawdy. Kambo - milionerzy nie ogarniają, że mamy na pokładzie srogiego zawodnika.
Socialblade możemy włożyć między bajki
Bardzo interesujące są szacunki @jackgadzinowski (na rycinie poniżej) na temat zarobków pato-kambo z youtube.
Pierwszy raz mamy na tagu ytbera z wielkimi zasięgami, którego szacunki i metody mogą być bliskie prawdy. Kambo - milionerzy nie ogarniają, że mamy na pokładzie srogiego zawodnika.
Socialblade możemy włożyć między bajki

źródło: Zrzut ekranu 2025-02-21 o 23.21.01
Pobierz
michalxd21 +22
Za każdym razem jak oglądam Ogniem i Mieczem łapię niesamowitego doła. Bo chociaż wiem że jest to film najsłabszy z całej trylogii, to jednak mam świadomość że dzisiaj coś takiego już nie ma prawa powstać. Polskie kino pod epoką komuny, rozkwitało, cechowało się niesamowitą wyobraźnią reżyserów, a jak powstawało coś wysokobudżetowego to było widać że jest to wysokobudżetowe, dzisiaj odpalisz wysokobudżetowe Czerwone Maki, i widzisz 3 czołgi na krzyż i mimo wszystko

źródło: image
Pobierz
ja bym sie bala, ze to zaraz wszystko runie
#powodz