Aktywne Wpisy

LM317K +45
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pakiet na jutro odebrany (swoją drogą jestem zaskoczona że taki spory bieg nie ma żadnego większego sponsora. W pakiecie dostałam jedynie nr startowy i agrafki oraz naklejkę na worek na depozyt który i tak muszę ogarnąć sama :D), rozruch zrobiony. Nogi leciutkie, fresh także good. Jedynie #wmordewind okropny co ma się utrzymać do jutra. Przynajmniej mam pewność że płuco będzie przepalone (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Sub 46 min - lecę po Ciebie (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_0833
Pobierz(づ•﹏•)づ ʕ•ᴥ•ʔ