Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam, ja wiem że jedz więcej kalorii i tyle ale może macie jakieś dodatkowe rady.
Praktycznie cała moja rodzina to ektomorficy, mam taką samą budowę mam mało mięśni choć słaby nie jestem i całkiem niezła wytrzymałość. Problem to waga 69kg/189cm. Wiem że to mit ale ja serio mam dziwny metabolizm. Mam 23 lata. Chciałbym ważyć 80 ale dla mnie to dosłownie abstrakcja. Najwięcej w życiu ważyłem 70,5kg i to tylko dlatego że masowo jadłem nutellę.
#mirkokoksy #cwiczenia #masa #pytaniedoeksperta #pytanie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Trzeba nauczyć się jeść, najlepiej żeby było smaczne i małe objętościowo, jak trenujesz siłowo to wysoko białko i nie musisz za bardzo zwracać uwagę na resztę makro bo jesteś skrajnie chudy teraz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: napisz, jak wygladaja Twoje posiliki w ciagni dnia, wszytsko w tym napoje i przekaski.
Okaze sie, ze zjadasz za malo kalorii - co zrobic? zaczac cwiczyc - podnosci ciezary i jesc wiecej - kalotii ale w tym rowniez bialka.
  • Odpowiedz
Jak ja bym tak chciał, mogę 2 dokładki brać i nie czuję się najedzony.
Nie za bardzo jest co poradzić, z powietrza nie przytyjesz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mam tak samo ale od cholernie trudnego i powolnego tycia jest coś jeszcze gorszego o czym być może jeszcze nie wiesz. Mianowicie nawet jeśli bedziesz pilnował restrykcyjnej diety i duzej nadwyzki kcal i przytyjesz te kilka kg to jak odpuścisz na pare tygodni to zleci z ciebie migiem. Ja 5kg buduje w pół roku a zrzucam je w 3 tygodnie na urlopie jak gorąco, mniej jem, wiecej ruchu. Taki
  • Odpowiedz