Wpis z mikrobloga

X-Horn, ktoś posiada już te krzesło do grania? bo chciałbym sobie kupić tylko mam jeden problem XD są dwa rozmiary, L i XL, i w sumie tylko to że jest różnica pomiędzy nimi kilka cm w rozmiarze, także wychodzi na to żeby brać obojętnie jaki L albo XL? zresztą wrzucam niżej screeny w komentarzu #komputery #pcmasterrace #gry #informatyka
lubiepepsi2137 - X-Horn, ktoś posiada już te krzesło do grania? bo chciałbym sobie ku...

źródło: temp_file6591102331714497123

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lubiepepsi2137 mam inny z diablo i mam wrażenie, że różnią się tylko wzorem szycia xD ogólnie to mieszane uczucia. Jak nie masz materiału tylko eko skóra to do w-------a, po dwóch/trzech latach zaczyna się łuszczyć. Zagłówek bez regulacji wysokości ciężko dopasować do karku przez co ciężko złapać dobrą pozycję no i stelaż w siedzisku się wbija w nogę jeśli nie siedzisz prosto tylko na nodze czy bokiem. Rozmiar xl powiedziałbym że
  • Odpowiedz
Jakie są argumenty do kupowania tych anty-ergonomicznych foteli, w dodatku nieoddychającej eko-skórze?

Ta poduszka jako podparcie lędźwi (_ )

@jurek-gagarin: Żadne, po prostu są modne i wypromowali/reklamują je ludzie popularni w internecie. Tak samo było kiedyś z tymi kolorowymi słuchawkami były lepsze produkty w tym budżecie albo tej samej jakości tańsze, ale streamerzy/youtuberzy je promowali.
  • Odpowiedz
@lubiepepsi2137: mam dwa x-one 2.0 i z różowym jesteśmy zadowoleni, ale wcześniejszy model (nie pamiętam już nazwy), który miałem był kijowo wyprofilowany. Niestety, eko skóra klei się w lecie do d--y
  • Odpowiedz