Aktywne Wpisy

cypisek84 +175
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
PobierzAle mnie wkur wiają ci trenerzy personalni co przychodzą z klientami o 6-8 rano i gadają do nich cały czas na pełen regulator. Jak ide na trening z samego rana to chcę mieć ciszę, a nie tych lamusów co robią harmider. Niech przynajmniej mówią ciszej, ale nie kurva, będą mówić tak głośno jakby była 16 czy 17.
#silownia #trenerpersonalny #fitness
#silownia #trenerpersonalny #fitness

@Kruk_98:
Powtarzaj kłamstwo wystarczająco często, a ludzie w nie uwierzą.
Joseph Goebbels
Nie ma już Goebbelsa, ale mamy za to rosyjską machinę propagandową.
@Kruk_98: Wykształcenie tu nie ma nic do rzeczy, bo są w tej grupie ludzie po studiach. To raczej typ osobowości i psychiki, połączenie freethinkera z chłopskorozumizmem, który skomplikowane i trudne do zrozumienia procesy zachodzące na świecie próbuje wytłumaczyć prostą dwuzdaniową teorią typu "wszyscy kradną", "to chodzi o pieniądze" itp. To raczej nic nowego, po prostu teraz media społecznościowe generując miliardy treści, cześć
@zafrasowany: po części masz rację, ale jednak statystyka pokazuje, że wykształcenie ma dużo do gadania:
Źródło: https://www.scientificamerican.com/article/why-do-people-believe-in-conspiracy-theories/
@Kruk_98: no z tym to akurat d-------ś xD gdzie ta pandemia była, oprócz telewizji? gdzie były te trupy na ulicach? W BERGAMO? XD dopytam dla pewności - mówisz o tej potężnej, zabójczej chorobie, która wymagała zrobienia kilku testów żeby
nie odniesiesz się zapewne również do faktu, że wraz z "epidemią" grypa zaginęła w akcji i nagle było niemalże 0 zachorowań ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Kruk_98: Jak dla mnie to wciąż podium, zaraz za negowaniem zjawisk pogodowych. O ile wiara w "plandemie" czy powielanie ruskiej propagandy też są szczytem durnoty, to wciąż jest to dla mnie mniejszy absurd, niż zaprzeczanie tysiącom lat nauki i wiara w to, że żyjemy na ku*wa płaskim talerzu xD W ruską propagandę można dać się zmanipulować, jak się jest naiwnym idiotą i nie ma