Wpis z mikrobloga

#hotelparadise
Trochę nie na temat ale strasznie nie podoba mi się jak o Julce piszecie „Kulfonowa”… patrząc na jej zdjęcie sprzed operacji i jej brak pewności siebie, który baaaardzo wybija w hotelu (zapewne ciągle to ten nos… no i że odrzucił ją turbo nieurodziwy chłopak to jeszcze bardziej laska w siebie zwątpiła) to jakoś tak mi jej po ludzku żal. Widać, że operacja nie była przeprowadzona bo miała taki kaprys, tylko tu już był poważny problem. Nie mogę sobie wyobrazić jak bardzo dziewczyna musiała mieć p--------e w szkole… Wiem, że jest tu loża szyderców i sama do niej należę ale no jakoś tak po ludzku w tym przypadku ciężko mi się to czyta…
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aida_Birchwood: Do takiego podejścia niestety, ale chyba trzeba dorosnąć. Sam w szkole należałem do loży szyderców, a teraz jest mi po prostu szkoda takich ludzi i tak jak Ty staję w ich obronie.
  • Odpowiedz
@Aida_Birchwood: ja to doskonałe rozumiem bo byłam w identycznej sytuacji tez sie ze mnie nasmiewali i też miałam operację w wieku 18 lat. Myślę że powinna iść do dobrego chirurga bo nie wierzę że tylko tyle.dalo się z tym nosem zrobić.
  • Odpowiedz
@Aida_Birchwood: masz rację tym bardziej, że przecież lasce nic nie brakuje wyglądowo. Nos jak nos, każdy ma inny (oprócz tych wychodzących spod skalpela chirurga). Ładne oczy, zgrabna. Julia zdecydowanie podoba mi się bardziej niż Anka, czy Alicja.
  • Odpowiedz