Aktywne Wpisy
Lardor +183
Kupiłem sobie dzisiaj gruza z 1991 roku, jaram się jak głupi przyjechał nim na kołach 100 km czemu kupiłem? Kupiłem takie auto 1.9 diesel? Otóż to iż miasto w którym żyje wprowadzają SCT i nie wjadę Mazdą 3 z 2.0 benzyna tylko dla tego że jest z roku 2005 xd ten sam model z tym samym silnikiem z 2006 już wjedzie. Dla tego pierniczę robię opinię rzeczoznawcy i na legalu wjadę w
wfyokyga +95
Mam urodziny dzisiej, wszystkiego najlepszego dla mnie.
Trochę nie na temat ale strasznie nie podoba mi się jak o Julce piszecie „Kulfonowa”… patrząc na jej zdjęcie sprzed operacji i jej brak pewności siebie, który baaaardzo wybija w hotelu (zapewne ciągle to ten nos… no i że odrzucił ją turbo nieurodziwy chłopak to jeszcze bardziej laska w siebie zwątpiła) to jakoś tak mi jej po ludzku żal. Widać, że operacja nie była przeprowadzona bo miała taki kaprys, tylko tu już był poważny problem. Nie mogę sobie wyobrazić jak bardzo dziewczyna musiała mieć p--------e w szkole… Wiem, że jest tu loża szyderców i sama do niej należę ale no jakoś tak po ludzku w tym przypadku ciężko mi się to czyta…
@Aida_Birchwood: zesrałaś się.