Aktywne Wpisy
koronawirus +384
ale wyłapała torpede xD polecam video do relaksu
#heheszki #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow
#heheszki #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow
thorgoth +482
Polskość zawsze najmocniej wychodzi ze mnie gdy ktoś z UK/USA zaczyna mnie pytać "how are you".
Pracuje z tymi ludkami już kilkanaście lat i wciąż mi się mózg nie może przyzwyczaić. Zawsze po tym pytaniu odruchowo szuka odpowiedzi. Bez sensu, bez potrzeby.
Nie mogę się przestawić, przyzwyczaić że to nie jest pytanie tylko hasło-odzew. I że nie ma innej prawidłowej odpowiedzi niż good, ok, fine, great.
Dlaczego to pytanie wogóle pada? Oni mają ujemną ciekawość
Pracuje z tymi ludkami już kilkanaście lat i wciąż mi się mózg nie może przyzwyczaić. Zawsze po tym pytaniu odruchowo szuka odpowiedzi. Bez sensu, bez potrzeby.
Nie mogę się przestawić, przyzwyczaić że to nie jest pytanie tylko hasło-odzew. I że nie ma innej prawidłowej odpowiedzi niż good, ok, fine, great.
Dlaczego to pytanie wogóle pada? Oni mają ujemną ciekawość
Pismaki z tego żyją, jak tylko dzieje się coś wyjątkowego, to od razu 24h relacji.
Mnie to śmieszy, a bardziej bym powiedział jest to dla mnie żałosne, te sztuczne "dramatyczne" wysrywy.
@Kiciket: Nie ma to jak przestać być owieczką mediów i stać się lemingiem jakiegoś konfedoruskiego ścieku. Przecież tacy "przebudzeni" to jak z generatora nawalają. Jeszcze bym dołożył kilka wątków
- Szpryca
- Mityczni "oni" straszą i kto ma wiedzieć ten wie
- Owieczki. Nie mogło zabraknąć.
Dałbym 9/10 w skali Mariusza, myślę że trochę zabrakło Ukrainy w tym, a przecież rzecz dzieje się niedaleko Wrocławia. Można było to dodać.