Aktywne Wpisy

Phallusimpudicus +578
glogowianin +132
BARBARA NOWACKA - Na terenie okupowanym przez Niemcy polscy naziści zbudowali obozy, które były obozami pracy, a potem stały się obozami masowej zagłady - takie słowa padły z ust Ministra Edukacji Narodowej w rocznicę wyzwolenia Auschwitz-Birkenau. Ta sama lewaczka twierdziła wcześniej "Górnicy z przodka, których trzeba gazem rozpędzać". Donald będzie dymisja, czy może awans?

źródło: Lewaczka
Pobierz
PS. Ceny wynajmu apart. czy hoteli to macie przegięte do potęgi.
1. Parkowanie w weekend jest bezpłatne w Strefie
2. Można znaleźć, choć bez wiedzy w jakim konkretnym miejscu nie powiem jak łatwo np. od Q22 do Królewskiej jest mało miejsc
3. Bezpiecznie jak w centrum każdego dużego miasta w Polsce
@ekimek: bez przesady. To jest stolica europejskiego kraju. Bez problemu znajdziesz droższy kraj.
@ekimek:google -> sppn warszawa
1. Zaznaczyłem ci wzdłuż jakich ulic są miejsa postokowe miejskie przy ulicy (w weekend bezpłatnie), oczywiście jest ich więcej ale powiedzmy że da się zrobić pętle po tych ulicach w poszukiwaniu
2. Jeśli chcesz to możesz zostawić w Złotych Taras (na mapce X), w garażu monitorowanym niestrzezonym, tam zawsze jest miejsce (w godzinach handlowych na ostatnim poziomie) i nie kosztuje to dużo, bo 35zł za dobę gdzie auto stoi sobie
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-9 o 13.45.43
PobierzZnalazłem food town w Fabryce Norblina. Czy to działa w niedzielę? Konkretnie chodzi mi tylko czy te wszystkie lokaliki są otwarte?
p.s. w części sklepowej jest zjeżdzalnia dla dzieciaków 2piętra w dół, dostępna dla każdego przy schodach ruchomych i przy lodziarni :P
Jeśli Wam coś nie będzie pasowało to 10min spacerem traficie do inne lansiarnia warszawskiej czyli Browarów Warszawskich, a tam jest osobny food court w piwnicach browarów, Nines czyli knajpa Lewandowskiego, Munja popularna knajpa bałkańska. I fajna architektura jak na współczesne inwestycje w Polsce.