Mam zmienione konto z Argentyny na UkrainΔ - jak to teraz doΕadowaΔ π normalnie klucze, skrzynki i sprzedawaΔ na rynku? Wg sprzedawcy za takie transakcje jest 40% szans na cofniΔcie do poprzedniego regionu. Gift cardy niby teΕΌ moΕΌna tylko ukraiΕskie.
@qbek konto kupiΕem na allegro, nie zakΕadaΕem sam, wczeΕniej widzΔ, ΕΌe nawet wirtualna karta mbanku udaΕo mi siΔ doΕadowywaΔ, teraz robiΔ gifty z polskiego konta, opΕacam wirtualna wΕaΕnie i jest git
@plastron8: no ok to o co chodzi o robieniu giftΓ³w z polskiego konta skoro wychodzi na to, ΕΌe uΕΌywasz jednego konta ukraiΕskiego? Ty po prostu doΕadowujesz portfel steam z ustawionym regionem UA przy pomocy polskiej karty wirtualnej visa mbank.
@pata-pataxx rozrΓ³ΕΌnij o czym pisze, tobie chodzi o gofrowanie gier, co nie dziaΕa w rΓ³ΕΌnych regionach, a ja o gift cardach doΕadowujΔ cych konto
Chyba rolnicy nie majΔ co narzekaΔ w tym sezonie? ByΕ deszcz, byΕo sΕoΕce, brak wiΔkszych kataklizmΓ³w. Sezon udany jak do tej pory? #rolnictwo #pogoda
#steampesos #steam
PS kuknij na PW ( Ν‘ΒΊ ΝΚΝ‘ΒΊ)
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file94615202095849608
PobierzΕΊrΓ³dΕo: temp_file4193790985857954629
PobierzA jak bardzo jest zΕodziejski kurs?
Komentarz usuniΔty przez autora
@plastron8: no ok to o co chodzi o robieniu giftΓ³w z polskiego konta skoro wychodzi na to, ΕΌe uΕΌywasz jednego konta ukraiΕskiego? Ty po prostu doΕadowujesz portfel steam z ustawionym regionem UA przy pomocy polskiej karty wirtualnej visa mbank.
https://store.steampowered.com/digitalgiftcards/