Aktywne Wpisy
Muszę się pożalić, chory kraj chore prawo, ostatnio potraciłem babkę na pasach, baba se wbiegła jak gdyby nigdy nic kompletnie na nic nie patrząc. Po jej stronie był korek pole widzenia mocno ograniczone i wiem ze ja powinienem zachować szczególną ostrożność, ale w pale mi się nie mieści jak można wbiegać na pasy prawie ze wprost pod jadący samochód, babka spojrzała w prawo dopiero jak już była przed samą maską i tak

panthererose +2
Mirki, czy wy wiecie kiedy wasze partnerki dostają orgazmu w trakcie seksu? Umiecie to rozpoznać?
#s--s #relacje #zwiazki #divyzwykopem #logikaniebieskichpaskow
#s--s #relacje #zwiazki #divyzwykopem #logikaniebieskichpaskow
#komputery #gry #monitor
źródło: IMG_3032
Pobierzmonitor który masz najpewniej nie ma 1ms czasu reakcji jak nie jest oledem, praktycznie takie czasy mają tylko OLEDy. bez wchodzenia w szczegóły: sposób pomiaru czasu reakcji przez producentów nie ma odbicia w rzeczywistości, ten parametr dosłownie nic nie znaczy w specyfikacji. realny czas reakcji dopiero lepsi recenzenci mierzą i podają
AOC Q27G3XMN/BK dla tego monitora producent
źródło: heatmap-max-total-large
Pobierzjak się gra z daleka to można o tym myśleć, ale jak stoi na biurku to nie wiem po co w sumie. przestrzeń robocza przecież taka sama będzie bo rozdzielczość taka sama, tylko wszystko większe.
tylko laptop może ciąć na 1440p zależnie co to za laptop
@dwa__fartuchy: 1440p kosztują teraz tak niewiele w stosunku do cen chociażby rok czy dwa lata temu, że chyba nie warto bawić się w półśrodki i oszczędzić 200-300 zł.
to nie jest nawet
tylko rozdzielczość renderowania (ta ustawiona w grze) ma wpływ na wydajność, jak w grze ustawisz sobie 720P to nieważne czy masz monitor 720p, 1080p czy 4k będziesz mieć tyle samo klatek