Aktywne Wpisy

Graner +28

dobrosulka +19
pół roku nie picia, wczoraj miałam lekki kryzys, ale chyba już git, ustabilizowany

źródło: temp_file2628758419932871164
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file2628758419932871164
PobierzWykop.pl
Bo ile czasu mozesz wytrzymac bedac tak j-----m i obśmiewanym na wykopie.
Naprawde psycha moze powiedziec dosc
#frajerzyzmlm #izaadamczyk
wg mnie
@Milo900: Według mnie to daleko idące domysły. Już niejednokrotnie widziałem w necie gorszy hejt i czytałem bardziej przerażające rzeczy np na tagu przegryw XD czy innych discordach. A osoby z #frajerzyzmlm to ludzie bez kręgosłupa moralnego. Wątpię też, że osoba o której mowa przejmuje się wykopem woli naciągać jeleni
Wykop jest zajebistym MOTYWATOREM PSYCHICZNYM
Mniej więcej tyle ile chorująca na stwardnienie rozsiane siostra bez grosza przy duszy
Niby ta elitka za 1500$ nie jest jaką dużą stratą ale z dwojga złego lepiej jakby te osoby wrzuciły to nawet w kiepskiego bootcampa albo obligacje niż na konto amerykańskich oszustów.
Weź może tą oszustkę naucz moralności, a nie ludzi wyciagających na światło dzienne Jej brak kręgosłupa moralnego..
@Milo900:
I wtedy będzie wartość dodana: grabaż sobie zarobi.
Mi w pewnym stopniu troche zal tej dziewczyny. Na 100% wie, ze weszla w wielkie gowno. Nie ma na bank zadnego pomyslu jak sie z tego wyrwac.
Ja nie mam pojęcia czym się ci ludzie zajmują. Jedynie co mi przychodzi do glowy to, że chwalą się $ której nie mają.