Wpis z mikrobloga

Ogolnie rozumiem hejt na izke i ogolnie na to co robi, bo to jest żerowanie na ludziach. Zadnej wartosci dodanej to nie ma takie naganianie na pakiety elite itp. ale mam wrazenie ze wykop troche przesadza i serio laska moze sobie cos zrobic.

Bo ile czasu mozesz wytrzymac bedac tak j-----m i obśmiewanym na wykopie.

Naprawde psycha moze powiedziec dosc

#frajerzyzmlm #izaadamczyk

wg mnie

• masz racje 19.0% (27)
  • weź spierdalaj 81.0% (115)

Oddanych głosów: 142

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

serio laska moze sobie cos zrobic.

@Milo900: Według mnie to daleko idące domysły. Już niejednokrotnie widziałem w necie gorszy hejt i czytałem bardziej przerażające rzeczy np na tagu przegryw XD czy innych discordach. A osoby z #frajerzyzmlm to ludzie bez kręgosłupa moralnego. Wątpię też, że osoba o której mowa przejmuje się wykopem woli naciągać jeleni
  • Odpowiedz
Bo ile czasu mozesz wytrzymac bedac tak j-----m i obśmiewanym na wykopie.

Mniej więcej tyle ile chorująca na stwardnienie rozsiane siostra bez grosza przy duszy
  • Odpowiedz
@Milo900: Może włączył Ci się białorycerz i jej bronisz ale pomyśl ile osobom taka Izka zniszczy życie… Do samej willi zabrała ludzi za 20k dolarów a kto wie co jest pod spodem i ilu już ograbiła.
Niby ta elitka za 1500$ nie jest jaką dużą stratą ale z dwojga złego lepiej jakby te osoby wrzuciły to nawet w kiepskiego bootcampa albo obligacje niż na konto amerykańskich oszustów.
  • Odpowiedz