Aktywne Wpisy

Nie_fair +4
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

hirek_gawron +245
stop ŻAby czAs

źródło: temp_file9059966850227305279
Pobierz
Ten piękny drewniany budynek był kiedyś prawdziwą perłą architektury, znajduje się przy ul. Hugona Kołłątaja 92 w Otwocku, niedaleko Warszawy. Został wzniesiony około 1890 roku, a jego pierwszym właścicielem był Edmund Sikorski. W 1910 r. obiekt zakupiła słynna rodzina Wedlów. Zdaniem wielu lokalnych historyków, to właśnie w tej willi Jan Wedel wymyślił „Ptasie Mleczko”, a w późniejszym okresie zastrzegł tę nazwę.
Drewniana willa znajduje się na liście obiektów włączonych do wojewódzkiej ewidencji zabytków. Szkoda, że obiekt obecnie jest tak bardzo zniszczony i nic nie wskazuje na to, aby jego stan miał się poprawić. Dach willi w wielu miejscach już się całkowicie zawalił, a w środku budynku pozostawionych jest mnóstwo śmieci. Widać, że to miejsce czasem też bywa odwiedzane przez miłośników napojów alkoholowych.
Link do znaleziska tradycyjnie znajduje się Tutaj
Zainteresowanych moimi znaleziskami wołam w komentarzach.
Zapraszam do obserwowania mojego tagu #szaryburekfoto pod którym wrzucam zdjęcia z miejsc opuszczonych.
Mój blog / Fanpage / Instagram / Patronite / Postaw mi kawę
#fotografia #opuszczone #polska #ciekawostki #historia #podrozujzwykopem
źródło: DSC_0036
PobierzTreść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...