Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +15
Siemano,
drzemka była, bo w sumie nie miałam kiedy odpocząć przez weekend. Studia przez weekend zmiotły z planszy.
Moje nowa ulubiona lektura w tym tygodniu to rachunkowość finansowa.
Ogólnie to ostatnio mam wrażenie, że brakuje mi doby, nie wiem jak się wyrobię ze wszystkim - chcę spanko, ale muszę być produktywna, jeszcze koniec roku w księgowości - RIP dla mojej psychiki.
Jak u Was niedzielka?
drzemka była, bo w sumie nie miałam kiedy odpocząć przez weekend. Studia przez weekend zmiotły z planszy.
Moje nowa ulubiona lektura w tym tygodniu to rachunkowość finansowa.
Ogólnie to ostatnio mam wrażenie, że brakuje mi doby, nie wiem jak się wyrobię ze wszystkim - chcę spanko, ale muszę być produktywna, jeszcze koniec roku w księgowości - RIP dla mojej psychiki.
Jak u Was niedzielka?
napraforgo +133
ileeee
#rolnikszukazony
#rolnikszukazony
Tylko nieroby nie są w stanie zapracować na swoje przeżycie. W Afryce jeśli tylko ktoś chce to jest w stanie naprawdę godnie żyć. Może nie w luksusach ale godnie.
Niestety wielu z nich to muzułmanie a oni żelatyny nie mogą bo im inaczej napletek odrośnie. Tak powiedział Mahomet
-Lol, zamroźmy tę wodę, wtedy nie będzie powodzi, a taki lód mozna składować i na 20m w górę i nikomu nie będzie przeszkadzać ( ͡° ͜ʖ ͡°)