Do 26 września trzeba złożyć wniosek o wpisanie do rejestru zawodów medycznych. Ja mam tytuł technika masażysty i przez kilka lat po szkole pracowałam w zawodzie, ale teraz zajmuję się czymś kompletnie innym. Czy jeśli nie wpiszę się teraz to w przyszłości, jak mi się odmieni i postanowię znowu być masażystką to nie będę mogła się już wpisać do rejestru i wykonywać tego zawodu?
@Patrycja89: Wejdź na portal "prawo w gabinecie fizjoterapeuty.pl" Jest podstrona. Szukaj - Joanna Szufel, adwokat. Na Fb jest też podstrona i live na ten temat.
@Patrycja89: Na prawie się nie znam, ale jak teraz zawodu nie wykonujesz to nie widzę zasadności się tam wpisywać, a jeśli postanowisz go wykonywać to nie widzę powodu czemu ktoś miałby Ci tego zabronić.
@Patrycja89 A ja bym chciała zapytać o pracę masażysty. Czy jest to trudny zawód fizycznie? Chodzi mi głównie o ból pleców/ kręgosłupa. Zastanawiam się nad zapisaniem do dwuletniej szkoły ponieważ czas coś w życiu zmienić, ale mam 40 lat i trochę problemy z kręgosłupem i boję się, że stracę tylko czas :)
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Do 26 września trzeba złożyć wniosek o wpisanie do rejestru zawodów medycznych. Ja mam tytuł technika masażysty i przez kilka lat po szkole pracowałam w zawodzie, ale teraz zajmuję się czymś kompletnie innym. Czy jeśli nie wpiszę się teraz to w przyszłości, jak mi się odmieni i postanowię znowu być masażystką to nie będę mogła się już wpisać do rejestru i wykonywać tego zawodu?
#technikmasazysta #masaz #pytanie #prawo #praca #pracbaza
Szukaj - Joanna Szufel, adwokat. Na Fb jest też podstrona i live na ten temat.