Wpis z mikrobloga

JD Vance zdradził plan jego i donalda trumpa na pokój dla Ukrainy
- Rosja zachowuje zdobyte tereny czyli zostaje wynagrodzona za agresje
- Na nowej granicy tworzona jest "strefa zdemilitaryzowana" jak między Koreą Północną i Południową
- Ukraina musi pozostać "neutralna" i "nieagresywna" czyli nie może wstąpić do NATO ani UE a jej armia ma zostać zredukowana tak jak armia przedrozbiorowej Polski, żeby już nie stawiała oporu w razie ponownej napaści
- Polska, Niemcy, Czechy i Rumunia płacą za odbudowę Ukrainy bo to jest w ich interesie i "ameryka musi przestać być światowym sugar daddy"

O ile miałem jakieś złudzenia co do Vance'a to właśnie zostały rozwiane. On i pomarańczowy to są kiepy na poziomie putina czy naszych konfiarzy.
Kamalo, musisz ¯\(ツ)/¯
#wojna #usa #wybory #polityka
thorgoth - JD Vance zdradził plan jego i donalda trumpa na pokój dla Ukrainy
- Rosja ...

źródło: GXHHxOHW8AAbgx2

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 14
@colod: w oczach osób w kryzysie brauniarstwa to z pewnością, można powiedzieć że gdziekolwiek się pojawia jego fani mają brązowy alarm.
  • Odpowiedz
@colod rozsmarowałby właśnie tak samo jak Trump miał rozsmarować Kamalę ( ͡º ͜ʖ͡º) U nas też każdy w miarę rozsądny prawicowiec zagłosowałby w drugiej turze na Trzaska tylko dlatego, że nie p------i kompletnych durnot, które normalnemu człowiekowi nawet nie przyszłyby do głowy.
  • Odpowiedz
Szur na tamte czasy. Teczki w których nic nie bylo, zrobienie z Polski drugiego Peru ( ͡º ͜ʖ͡º)

@badreligion66: no ale to były teczki na Wałęse, że jest Bolkiem co jest prawdą. Oczywiście ta teczka to był symbol, że ten ich Wałęsa taki czysty nie jest co wyszło z czasem. Przecież same Kaczyńskie już wtedy o tym wiedziały i mieli haka na Wałęse.
Poza tym
  • Odpowiedz
@galicjanin: @thorgoth Ciekawe kto na kim bardziej się wzoruje pod kątem języka Jarek na ruchaczu czy ruchacz na Jarku mam na myśli te wyzwiska Jarek wymyśla ksywki Tygrysek, Ryży, itd. Trump już bez kozery wyzywa wszystkich jak leci i rucha co popadnie. Co z tego że jest inteligentny jak każdy cwaniak kiedy jest klinicznym przypadkiem narcyza, lewaka, zawodowego kłamcy, seksoholika i przywódcy sekty. Trump nas sprzeda z nawiązką a
  • Odpowiedz
  • 8
@Protectorx: stary, ja pamiętam Tymińskiego i Partie X. To był populizm do kwadratu, te jego wypowiedzi dla plebsu: "wiem, ale nie powiem". "Wszyscy są złodziejami, tylko ja jestem człowiekiem spoza układu". "w 5 lat zrobie drugą Kanade".
Pomijam już program Partii X który zakładał "odwrócenie złodziejstwa Balcerowicza, likwidacje biedy i wybuch przedsiębiorczości na wzór amerykański".
To był ten sam vibe co Kaszpirowski energetyzujący wode. I DOKŁADNIE do tych samych ludzi
  • Odpowiedz