Wpis z mikrobloga

Czy ja dobrze rozumiem?

W odpowiedzi na ataki najbiedniejszego kraju w Europie Ruscy zaatakują największy sojusz militarny na świecie o różnicy potencjałów jak między Polską, a Estonią?

Nie no to ma sens. Teraz czekamy aż Ukraina ogłosi ostrzelanie Chin i Iranu

#rosja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #russiahateclub
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grzesiok: Dobrze rozumiesz. Rosja grozi, że w razie ataku zachodnimi rakietami dalekiego zasięgu z terytorium Ukrainy, po prostu nie poradzi sobie psychicznie i odpowie. Na skutek potencjalnej zemsty Rosji na kraju NATO np UK, Rosja narazi się na ataki rakietami dalekiego zasięgu już nie z jednego a z kilkudziesięciu krajów xD. Od ponad 2 lat mają łeb do interesów.
  • Odpowiedz
  • 43
@danieldan:

„jak ten gnojek z mojej klasy nie przestanie mnie prześladować za to że go okradłem to pójdę pobić jego 28 letniego brata- boksera”
  • Odpowiedz
W odpowiedzi na ataki najbiedniejszego kraju w Europie Ruscy zaatakują największy sojusz militarny na świecie o różnicy potencjałów jak między Polską, a Estonią?

@Grzesiok: to jest jeszcze grubsze, bo w odpowiedzi na atak najbiedniejszego kraju w Europie, po nieudanym zajęciu tego kraju, gdy straciłeś ziemie na rzecz tego kraju, ruscy grożą że zaatakują....
  • Odpowiedz