Wpis z mikrobloga

@lukasz-lux: Dla PiSu ks Olszewski to żyła złota, bo zdeufradował 100 mln ( ͡° ͜ʖ ͡°) a partia teraz w kryzysie przez zabraną subwencje, więc hajsu potrzebuja i dlatego ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@lukasz-lux:
"pis to nie sekta"

tymczasem pis gdy zamkną jednego z ich nadwornych złodziei: "płaku płaku, skończy sie nagonka, doczekamy sprawiedliwości."

sprawiedliwość w rozumieniu "patriotów" z pis: jak jest z pis to jest niewinny.
  • Odpowiedz
@lukasz-lux: O ja prd... gość zajumał grube miliony wyprowadzając kasę na lewo. Deweloper mu odpalał działkę a te piz..., znaczy panie, modlą się na wizji o oczyszczenie. Na oczyszczenie to on może liczyć pod prysznicem raz w tygodniu z innymi 'niewinnymi'.
  • Odpowiedz
Danusiu, jako mama dziękowałaś 11 lat temu za to, że sprzęt wośpowy pomógł twojemu dziecku a parę lat później byłaś jednym z trybików szczujni skierowanej min na wośp. Szkoda śliny na ciebie kurtyzano.
josedra52 - Danusiu, jako mama dziękowałaś 11 lat temu za to, że sprzęt wośpowy pomóg...
  • Odpowiedz
@podbrodek dokładnie rozmawiałem z kimś kto zna tego księdza bardzo dobrze i te zarzuty są wyssane z palca. Zresztą nawet sędzia która przedłużyła mu areszt tymczasowy się nie zgadza z tymi zarzutami xd jestem ciekawy jak to się rozwinie. Ta p---------a to też mocno wyssany z palca argument Dobrasz Oracz z GW
  • Odpowiedz