Aktywne Wpisy

mk321 +5

Dobry_Gospodarz +258
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#

Powinno państwo wprowadzić jakieś przepis regulacje żeby firmy MUSIAŁY wypłacić dywidende.
Kupilem akcje i chciałbym je sprzedać ale przez to że państwo ma źle zrobione przepisy jest zbyt duże ryzyko bo firmy nie płacą dywidendy przez co cena akcji nie rośnie.
Nie może tak być ze inwestycja ma jakieś ryzyko państwo powinno zapewnić brak ryzyka żeby np firmy płaciły, z akcji był zysk a nieplacacego najemce to można było na szafot wynieść i w ogóle.
Pozdrowienia
#gielda #nieruchomosci
@KapitanONeil: a, to spoko. Jest jakieś źródło tych danych?
Komentarz usunięty przez autora
@ButtHurtAlert: Inwestor+ dopłaty do strat kapitałowych poniesionych w roku kalendarzowym xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
według artykułu:
Zresztą nawet jeśli wyglądałoby to tak, jak piszesz. To co? Nagle kradzież ma być legalna, bo zdarza się rzadko?
Nie powinna być legalna, ale to marginalny problem. Ruszenie kiszonych nieruchow go rozwiąże bo część będzie mogła wykupić gmina pod komunalne
Komentarz usunięty przez autora