Aktywne Wpisy
JonasKahnwald +198
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
Zielonykubek +699
Kiedy nie udało się straszenie, że mieszkań zabraknie, kiedy nie udały się artykuły o gniazdownikach, czas na kolejny temat #nieruchomosci
Jestem sceptyczny ponieważ dziwi mnie ilość takich ofert pracy i to że są stale otwarte, do tego stereotyp o dokładaniu do interesu i naciąganiu znajomych, no i z przymrużeniem patrzę na te domniemane góry pieniędzy, bo jak to możliwe skoro np. w bankowości prowizje od dużo grubszych dealów są tak znacząco mniejsze, że nawet różnica B2B względem UOP tego nie tłumaczy.
Jego kontrargumenty: zna ludzi co pracują np. 10 lat na wyłączność dla jednego towarzystwa i zarabiają po kilkadziesiąt tysięcy i chwalą sobie pracę, do tego podobno czasy się zmieniły i inaczej to wygląda aniżeli kiedyś, no i też że jak ktoś dobrze radził sobie jako sprzedawca w innej branży to tutaj też sobie poradzi, a zła opinia bierze się od ludzi bez pojęcia o sprzedaży, którzy sparzyli się i odpadli w przedbiegach.
Co uważacie na ten temat, coś pomijam istotnego czy jednak sceptyczność dalej w cenie?
#ubezpieczenia #pracbaza #korposwiat #korpo #jdg
Juz wolałbym mlm fotowoltaike sprzedawać
- twój target to #programista25k
- dla ww. osób 5k rocznie ubezpieczenia to pikuś
- 10 lat wyłącznośc - bez przesady, po 5 będziesz w innej firmie z podobnym targetem