Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja już nie rozumiem tego blackpilla.. może jednak liczy się bardziej dynamina?
Kolejny już raz mam sytuację, że laska po spotkaniu z #tinder mnie ghostuje totalnie albo "fajny ale to nie to". TYLKO ŻE... wchodzę po pół roku z ciekawości na instagrama takiej panny i widzę nowe fotki - fotki z jakimś chłopem, które jednoznacznie sugerują, że są parą. Problem w tym, że ten chłop autentycznie wygląda GORZEJ ode mnie. Z wyglądu raczej max przeciętny, wzrost na pewno poniżej 180, jakieś zakola i widać że na siłowni nie był. KOLEJNY RAZ tak mam. Jak to do cholery wytłumaczyć? Wiecie, gdyby laska mnie olała bo szuka przystojniaka to jestem w stanie zrozumieć ale nie coś takiego. To nawet bardziej boli.

#blackpill #przemyslenia #wyglad #niebieskiepaski #rozowepaski #tfwnogf #przegryw

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sberatel: Dlatego nigdy nawet nie próbowałem szukać dziewczyny. To nie ma prawa się udać, bo nigdy nie będę w stanie zapewnić lasce takiej rozrywki, jak charyzmatyczny i zabawny dynamiczniak z ekscytującym życiem. Jakbym nawet jakimś cudem się dał radę umówić, to skończyłbym jak OP. Tylko że on chociaż ma wygląd, a ja tego też nie mam. Its ova
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to chyba zależy od kobiety i od tego w jakim jest wieku. Tutaj się nie da generalizować. Ale skoro dochodzi do spotkań, to nie możesz wyglądać źle. Powiem Ci, że ciekawe. Najlepiej znajdź sobie babę, z którą się zakumplujesz i będziesz mógł dostać szczery acz prawdopodobnie brutalny feedback. Nie ogarniesz co baba sobie myśli i jak postrzega.
  • Odpowiedz
@Wszystkooo_:

będziesz mógł dostać szczery acz prawdopodobnie brutalny feedback.

Nie wyobrażam sobie aby jakas baba mu wprost powiedziała słowa: „typie zachowujesz się jak pipa, biegasz wokół niej jak piesek, traktujesz ją zbyt poważnie”
  • Odpowiedz
Jak to do cholery wytłumaczyć?

@mirko_anonim: To proste. Kobiety lgną do samców alfa. I to samców alfa w znaczeniu pierwotnych zwierzęcych instynktów. Wszystko więc zależy od tego jak facet się zachowuje wobec kobiety i w wobec innych ludzi, jaki ma charakter, jak postępuje, jakie emocje nim rządzą w środku. Na tinderze tego nie widać, więc kobiety muszą kierować się wyglądem, wszak istnieje korelacja między wyglądem a byciem samcem alfa. Ale
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w kontaktach z kobietami musisz być trochę czarującym sku&&&ynem. Kobiety to uwielbiają. Pamiętaj złotą zasadę - z seksem, libido i paroma kwestiami jest różnie, zależy od kobiety (niektóre pozwalają swojemu facetowi nawet r-chać inne, bardzo pojedyncze przypadki są z tego dumne i chcą dostawać fotki i filmy, gdy jakaś ladacznica skacze po jej facecie lub poleruje jego / jej berło), jej wieku, doświadczeń etc. NATOMIAST W PRZYPADKU KAŻDEJ KOBIETY
  • Odpowiedz
@Jah00: przystojniakowi też lepiej na żywo bo samym wyglądem będzie powodował kobiecie wodospad w majtach, może wtedy zachowywać się jak ostatnia pipa, płakac że jest załamany a różowe będą udawać że są empatyczne i go pocieszac(chociaż wobec przystojniaka może faktycznie są)żeby wskoczyć mu na knage. Widziałem kilka takich akcji z udziałem mojego kumpla chada gdy miał cięższe dni
  • Odpowiedz
przystojniakowi też lepiej na żywo bo samym wyglądem będzie powodował kobiecie wodospad w majtach

@pymbelak: Nie. Sam wygląd nie działa na kobiety. Im się wydaje, że facet przyciąga wyglądem, ale tak naprawdę przyciąga innymi cechami. Męski, dynamiczny i pewny siebie facet będzie się wydawać po prostu przystojniejszy niż jest w rzeczywistości. Zauważ, że tak jak są realistyczne lalki dla facetów, tak nigdy nie będzie lalek dla kobiet, bo to się
  • Odpowiedz
@Jah00: no nie wiem, on ciągle dostaje od kobiet komplementy że jest piękny, że ma ładne dłonie, ładny nos itp itd. ogólnie się nim zachwycaja, więc chyba jednak patrzą na ten wygląd. Tym bardziej że gość jeździ starym autem i jest zwykłym robolem w dodatku cichym i spokojnym a dziewczyny mają to gdzieś i same wypisują do niego o spotkanie
  • Odpowiedz
@pymbelak: Tak rzeczywiście jest jak piszesz. Dziewczyny będą się zachwycać ładnym chłopcem, będą na niego lecieć, bo będą sobie dopowiadać w myślach wszystkie męskie cechy, których jeszcze nie widać. Problem polega tylko na tym, że po pierwszym spotkaniu od niego uciekną. Czasem nawet po jednym zamienionym zdaniu czar pryska i kobieta odchodzi kręcąc głową, że to jednak nie to. Ale na wyglądzie można też daleko zajechać. Powiedziałbym, że większość przystojniaków
  • Odpowiedz