Aktywne Wpisy

25802117 +63
Lista gier na PC do ogrania dla osoby, która po 15 latach przerwy chciałaby nadrobić zaległości? Do tej pory przerobiłem:
-Grand Theft Auto 5
-Cities: Skylines
-Wiedźmin 3 + dodatki
-Red Dead Redemption 2
-TES: Skyrim
-Grand Theft Auto 5
-Cities: Skylines
-Wiedźmin 3 + dodatki
-Red Dead Redemption 2
-TES: Skyrim

Dobry_Gospodarz +194

źródło: temp_file1070530617485163609
Pobierz
Ja już nie rozumiem tego blackpilla.. może jednak liczy się bardziej dynamina?
Kolejny już raz mam sytuację, że laska po spotkaniu z #tinder mnie ghostuje totalnie albo "fajny ale to nie to". TYLKO ŻE... wchodzę po pół roku z ciekawości na instagrama takiej panny i widzę nowe fotki - fotki z jakimś chłopem, które jednoznacznie sugerują, że są parą. Problem w tym, że ten chłop autentycznie wygląda GORZEJ ode mnie. Z wyglądu raczej max przeciętny, wzrost na pewno poniżej 180, jakieś zakola i widać że na siłowni nie był. KOLEJNY RAZ tak mam. Jak to do cholery wytłumaczyć? Wiecie, gdyby laska mnie olała bo szuka przystojniaka to jestem w stanie zrozumieć ale nie coś takiego. To nawet bardziej boli.
#blackpill #przemyslenia #wyglad #niebieskiepaski #rozowepaski #tfwnogf #przegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Nie wyobrażam sobie aby jakas baba mu wprost powiedziała słowa: „typie zachowujesz się jak pipa, biegasz wokół niej jak piesek, traktujesz ją zbyt poważnie”
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: To proste. Kobiety lgną do samców alfa. I to samców alfa w znaczeniu pierwotnych zwierzęcych instynktów. Wszystko więc zależy od tego jak facet się zachowuje wobec kobiety i w wobec innych ludzi, jaki ma charakter, jak postępuje, jakie emocje nim rządzą w środku. Na tinderze tego nie widać, więc kobiety muszą kierować się wyglądem, wszak istnieje korelacja między wyglądem a byciem samcem alfa. Ale
@mirko_anonim: Widocznie nie i ty wyglądasz gorzej. Brutalna rzeczywistość ¯\(ツ)/¯
@pymbelak: Nie. Sam wygląd nie działa na kobiety. Im się wydaje, że facet przyciąga wyglądem, ale tak naprawdę przyciąga innymi cechami. Męski, dynamiczny i pewny siebie facet będzie się wydawać po prostu przystojniejszy niż jest w rzeczywistości. Zauważ, że tak jak są realistyczne lalki dla facetów, tak nigdy nie będzie lalek dla kobiet, bo to się