@bulbulator90: Dobra robota, próbuj dalej podobnych rzeczy np. szycie porteli, prosta stolarka, ostrzenie lub robienie noży, szycie ubrań- to daje dużo satysfakcji.
@bulbulator90: No spoko, że ci się udało, Hood for you, ale ja, krasnolud płci żeńskiej, wagi piórkowej też sobie sama skręcam szafki i komody A mój kot studiuje prawo ( ͡°͜ʖ͡°)
@bulbulator90 jako stolarz z zawodu powiem Ci że takie meble są p--------e - w szczególności jak czasem instrukcje są źle napisane i elementy nie są odpowiednio identyfikowalne. Czasem składam tanie chińskie mebelki i ile k----w przy tym leci to głowa mała. Także tym bardziej gratulacje, że zrobiłeś to sam.
W ogóle odkryłem kiedyś za pomocą magii matematyki że urodzilem się równo 9 miesięcy po tym jak powódź z 97' uderzyła w moje miasto. Jak widać nie tylko ono zostało wtedy zalane eh #wroclaw
Udało mi się samodzielnie skręcić kupiona szafkę rtv - nie było łatwo, franca ma dużo szuflad wysuwanych, półek, śrubek, kołków, zawiasow itd...
Biorąc pod uwagę że zawsze byłem lewy w majsterkowaniu, to takie osiągnięcie do duży krok do przodu.
Pierwszy raz od niepamiętnych czasów jestem z siebie dumny - naprawdę bałem się że nie dam rady (。◕‿‿◕。)
#przegryw #przegrywpo30tce
Mój ojciec pewnie by to zrobił w 3, no ale on jest zlota rączka....
A mój kot studiuje prawo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Leć po flaszkę.
Może się spikniemy? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czasem składam tanie chińskie mebelki i ile k----w przy tym leci to głowa mała.
Także tym bardziej gratulacje, że zrobiłeś to sam.
Już nie wspomnę o pomieszanych kółkach, śrubkaxh, wkretach między paczkami....