Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh panowie tęsknie za aplikacjami randkowymi w 2010-2017 i żałuje, że nie byłem ogarnięty jak teraz. Jak sobie przypomnę to na prawdę miałem wiele okazji do pisania i spotkania się ale odkładałem w nieskończoność bo bałem się spotkać na żywo. Byłem takim kozakiem w necie, który umie bajerować ale wszystko przez ekran. Nawet jak byłem trochę starszy i były jakieś pojedyncze spotkania to nie umiałem tego pociągnąć dalej albo podchodziłem do tego lekceważąco bez presji bo jak nie ta to inna.
Cóż za paradoks, że teraz mam 30 lat i od tamtego czasu moje spotkania można policzyć na palcach, już nie mówiąć o tym, że kompletnie nie ma z kim pisać. Masakra jak to wszystko daleko zaszło. Gdybym mógł cofnąć się w czasie z tą wiedzą co mam teraz co byłoby inaczej serio, jeśli ktoś działał na apkach te 10+ lat temu to wie o czym mówię - konkurencja była słaba, social media nie tak popularne a były też czasy, że dało się pisać laskami tygodniami mimo że nie miałem żadnego zdjęcia.

#przegryw #zalesie #tinder #badoo #tfwnogf #blackpill #redpill #socialmedia #hipergamia #samotnosc #agepill #przegrywpo30tce #relacje #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh panowie tęsknie za aplikacjami randkowymi...

źródło: hq720

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
spokojny-znawca-13: Potwierdzam, że tak było. Ja jestem zupełnie przeciętny i mniej więcej co trzecia laska mi odpisywała a potem mniej więcej z połową z nich udało mi się spotkać.
Jeżeli nie wyglądałeś tragicznie, nie zaczynałeś rozmów od ,,hej, co tam?'' i byleś jako-tako ogarnięty w rozmowie to naprawdę dało się podziałać (zwłaszcza na Sympatii).

• Odpowiedz
@mirko_anonim: trudno sie nie zgodzić mam takie same odczucia wtedy nawet 6/10 julki same pisały i były zainteresowane a teraz? musisz nawet zabiegać o atencje ulanej bulwy 4/10 po ścianie z dzieckiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: raczej odnotowuje spadek normalnych ludzi na apkach. Wczesniej bylo duzo wiecej ludzi bo to byla nowosc i kazdy mial otwartą głowe. Teraz zostały tam tylko kobiety z problemami psychicznymi i takie z którymi nikt nie moze wytrzymać. Po drugiej stronie mamy stada spermiarzy i apka zeszla na psy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ogólnie w jakimś stopniu gorzej, ale z drugiej strony też jesteśmy starsi, no i to ma spory jak nie większy wpływ na chujnie na aplikacjach randkowych. Wcale nie wygląda to tak jak piszą redpillaki, że jak skończysz te 30 lat to miałbyś najwięcej lasek, to w wiekszości przypadków bzdura.

Laskom młodym podobaają się młodzi też faceci, po prostu tak nas stworzyło natura i jesteśmy najbardziej płodni - atrakcyjniejszy fizycznie
  • Odpowiedz
@wedkarz93: to zależy. Mój ziomek chad w wieku powyżej 30 lat przyciągał i nadal przyciaga do siebie nastoletnie d------i bardziej niż te 20letnie vifony. Ciągnęły do niego a zlewały swoich rówieśników, widziałem to na własne oczy wielkrotnie ale nie widziałem też zbyt dużo gości na jego poziomie w całym życiu. (jeżeli mowa o Polakach to tylko w młodych rocznikach, bo wiadomo oni już wyglądają lepiej)
  • Odpowiedz
@pymbelak: To znaczy wiekszość właśnie dziewczyn, by leciało na niego jakby był młodszy. Ale głównie chodziło o to, że takich chadów 30+ bardzo niewielu można spotkać.
  • Odpowiedz
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: jakiś czas temu wstawiłem zdjęcia z 2014 na portale randkowe i 3 ulane bulwy napisały w ciagu miesiaca i jedna z dzieckiem, pisałem też do przecietnych julek na 10 to 2 odpisały ale rozmowy kończyły sie pod kilkunastu minutach na drugi dzien nie było odzewu, żadna nie ciągnęła rozmowy bo pewnie chadom ciągły ale knage w tym czasie
  • Odpowiedz
@wedkarz93: widziałem jego zdjęcia jak miał 20 i moim zdaniem teraz wygląda lepiej, tłuszcz mu z mordy zszedł i ma zapadniete poliki i bardziej widoczne kości twarzy. Wtedy tego nie miał a był szczupły tez
  • Odpowiedz