Aktywne Wpisy
wiktoriawiecek +273
#frajerzyzmlm izabela adamczyk mowi o nabieraniu sie w internecie xD
cat_in_hat +83
Do mieszkania najlepiej moglby wjechac tym gratem.
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
Ehh panowie tęsknie za aplikacjami randkowymi w 2010-2017 i żałuje, że nie byłem ogarnięty jak teraz. Jak sobie przypomnę to na prawdę miałem wiele okazji do pisania i spotkania się ale odkładałem w nieskończoność bo bałem się spotkać na żywo. Byłem takim kozakiem w necie, który umie bajerować ale wszystko przez ekran. Nawet jak byłem trochę starszy i były jakieś pojedyncze spotkania to nie umiałem tego pociągnąć dalej albo podchodziłem do tego lekceważąco bez presji bo jak nie ta to inna.
Cóż za paradoks, że teraz mam 30 lat i od tamtego czasu moje spotkania można policzyć na palcach, już nie mówiąć o tym, że kompletnie nie ma z kim pisać. Masakra jak to wszystko daleko zaszło. Gdybym mógł cofnąć się w czasie z tą wiedzą co mam teraz co byłoby inaczej serio, jeśli ktoś działał na apkach te 10+ lat temu to wie o czym mówię - konkurencja była słaba, social media nie tak popularne a były też czasy, że dało się pisać laskami tygodniami mimo że nie miałem żadnego zdjęcia.
#przegryw #zalesie #tinder #badoo #tfwnogf #blackpill #redpill #socialmedia #hipergamia #samotnosc #agepill #przegrywpo30tce #relacje #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jeżeli nie wyglądałeś tragicznie, nie zaczynałeś rozmów od ,,hej, co tam?'' i byleś jako-tako ogarnięty w rozmowie to naprawdę dało się podziałać (zwłaszcza na Sympatii).
─────────────────
Na aplikacjach randkowych na 1 kobietę przypada 9 facetow to nie ma szans żeby było normalnie
@TTedbundYY @mirko_anonim @mirko_anonim @Maxior99 teraz można stosować brutalną metodę. Z różnych źródeł słyszałem, że działa - jak się zapyta 10 / 100 lasek o s--s, to któreś w końcu odpowiedzą. Tak działa statystyka.
Ja wtedy co chwilę miałem zaproszenie na film i wino
Teraz to jest niewyobrażalne
Laskom młodym podobaają się młodzi też faceci, po prostu tak nas stworzyło natura i jesteśmy najbardziej płodni - atrakcyjniejszy fizycznie
Komentarz usunięty przez autora