Aktywne Wpisy

njay +224
#kupujcopolskie
Czas na polski rynek makaronów. Chciałbym pokazać, które marki z dostępnych w sklepach są polskie, a które zagraniczne.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie
Czas na polski rynek makaronów. Chciałbym pokazać, które marki z dostępnych w sklepach są polskie, a które zagraniczne.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie

źródło: temp_file227654559958949650
Pobierz
self-aware +34
Hej, jako że sezon już prawie się kończy a ja chciał bym jeszcze na czymś pojeździć to zastanawiam się czy brać nie do końca to czego szukałem aby było w dobrym stanie i normalnych pieniądzach czy raczej czekać cierpliwie. W mojej okolicy nie moge trafić nic fajnego, a nie chce jechać przez pół Polski po moto. Szukam właśnie czegoś na pierwsze moto, myślałem o fz6 lub xj6 którą na kursie przyjemnie mi się jeździło. Teraz właśnie pojawiało się jedno ogłoszenie na fz6 za 13k i jeżeli będzie w fajnym stanie to zastanawiam się czy nie brać. Minusem jest tylko brak ABS na co się bardzo uparlem. Brali byście moto bez ABS czy lepiej czekać aż pojawi się coś z.
@Mario031: Tak. Ja nie mam, znajomi nie mają, nikt nie narzeka.
Nie, ABS jest całkowicie wart dopłacenia nawet paru tysięcy.
@Mario031:
Za jakiś czas będę sam wystawiał FZ6 S2 Fazer z 2008 roku z ABSem ;)
https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/oferta/yamaha-fz6-yamaha-fz6-fazer-s2-gt-krajowy-zadbany-niski-przebieg-pewny-ID6GGY14.html
Ten motocykl wystawiony został za prawie 19k, ale... Na moje jest bity z przodu, strzelam że to chińska czacha, naklejki na niej też nijak się nie zgadzają z fabrycznym wyglądem, a cena z tych z górnej półki ;)
Za spoko utrzymany bez potrzeby wymiany na dzień dobry opon, napędu i hamulców 15-16k wydaje mi się rozsądną ceną
@sonklabart może i faktycznie muszę zrobić tak jak ty i jeżeli się już coś trafi bez abs to wezmę bo jeszcze trochę i sezon się skończy :( Tak z ciekawości co kupiłaś ?