Aktywne Wpisy
krdewra +213
W końcu! Kilka lat na to czekałem!!!
Poranne bieganie zakończyło się spryskaniem gazem agresywnego psa i jego równie agresywnego właściciela.
U mnie pod domem ( ͡° ͜ʖ
Poranne bieganie zakończyło się spryskaniem gazem agresywnego psa i jego równie agresywnego właściciela.
U mnie pod domem ( ͡° ͜ʖ

mickpl +539
W TROSCE O POLSKIE RODZINY zrobiono wrzutkę o zniesieniu minimów parkingowych do specustawy o gruntach.
Wcześniej było w ustawie o pomocy powodzianom, z czego bekę miał nawet Stanowski i ostatecznie usunięto XD
Przypominam, że ten straszny, nieludzki, antyrodzinny wskaźnik stanowi, że na mieszkanie ma być 1,5 miejsca parkingowego w zabudowie śródmiejskiej.
#nieruchomosci
Wcześniej było w ustawie o pomocy powodzianom, z czego bekę miał nawet Stanowski i ostatecznie usunięto XD
Przypominam, że ten straszny, nieludzki, antyrodzinny wskaźnik stanowi, że na mieszkanie ma być 1,5 miejsca parkingowego w zabudowie śródmiejskiej.
#nieruchomosci

źródło: parkingi
Pobierz
Praca, studia, imprezy rodzinne odpadają. Kolegów nie mam. Próbowałem na apkach randkowych, kursie tańca i jedynie co to zostałem zrównany z błotem. Zainteresowań nie mam (tzn mam, ale takie które nie sprzyjają tworzeniu kontaktów z ludźmi). Grupy na Facebooku świecą pustkami.
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
@kapazgon: A czy wtedy nie odcinam sobie możliwości poznawania nowych ludzi i skończę jako samotny kawaler 40+?
@mindy-moo Alkoholu nie lubię, a na grillu to tylko raz w życiu
@Kitku_Karola: W czasach szkolnych miałem sporo kolegów i koleżanek, na brak towarzystwa nie narzekałem. Wszystko się posypało jak każdy poszedł w swoją stronę. Jeden kolega poszedł do liceum na drugim końcu miasta, inna koleżanka w ogóle wyjechała na drugi koniec Polski (dosłownie) na studia. Jeszcze inny kolega zaraz po szkole średniej poszedł do pracy do firmy ojca i pracują razem na budowie.
Na studiach nie udało mi
@Kitku_Karola Z tą szkołą masz dużo racji. Teraz jak jestem dorosły to jest już ciężej. W pracy tak jak wspomniałem nie da się bo pracuję w małej firmie gdzie ludzie to osoby