Aktywne Wpisy
JudzinStouner +201
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
trololo55 +176
Chyba przesadziliśmy z liczbą/ilością (bo to już wręcz niepoliczalne) nieśmiesznych memów lub nawiązań do papaja #wykopobrazapapieza i kurcze, pewnie jesteśmy na jakiejś babciowej grupie fb na liście sklepów, z których nie wolno zamawiać. Albo może nawet gdzieś z ambony zakazują?
Przy okazji zawiadamiam, że nadżelki papajki wróciły, tylko na chwilę się skończyły dzisiaj. Ale jakby ktoś chciał tańsze rzułte, to te mango też można. Z kwaśnych żelków wszystkie już wróciły (siury też) poza radioaktywnymi (proszę się zapisywać na powiadomienie). A jeszcze co do tematu przewodniego, to cena bambusów wyszła naprawdę tak z Excela, nie było kombinowane specjalnie, słowo daję. Na promce -25% mamy misie juniory, chcemy się ich szybko pozbyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gusto
@Voltaire: jak widzisz lody mango albo cukierki coca-colowe, to też potrzebujesz specjalnego opisu tłumaczącego Ci ich smak?
Nie znam się, ale wydaje mi się, że żelki bambusowe będą smakować jak j----y k---a bambus.