Aktywne Wpisy

adisoniusz +188
W dniu dzisiejszym drogą kupna stałem sie właścicielem mojego pierwszego elektronarzędzia, a mianowicie tej o to wiertarko-wkrętarki. Chetnych zapraszam do picia ze mną kompotu.
źródło: temp_file1637832353647697325
Pobierz
SunnO +227
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

Znajomy przygotował mi odświeżoną wersję firmowej sygnaturki w HTML (nie jestem programistą, coś nowoczesnego na DIV-ach) i w podglądzie na przeglądarkach oraz dołączona do TB działa świetnie. Pierwszy problem pojawia się, gdy używam jej w odpowiedzi w TB, bo już się lekko rozłazi. A kompletny jej rozwał następuje, gdy próbuję ją jakoś podpiąć do Outlooka, którego też używa kilku pracowników. Gdy udało mi się sam w sumie nie wiem jak kolejnymi kopiowaniami wbić ją do Outlooka, to znowu z odczytem takich maili kompletnie nie radzi sobie TB.
Jest jakaś wyższa szkoła tworzenia podpisów, są jakieś święte zasady, może soft, który to kontroluje i standaryzuje dla różnych klientów email?
#email #programista15k #podpisy #sygnaturka #thunderbird #outlook
I że jak otrzymasz przez przypadek to żeby go zgłaszać
I jakieś motto lub misja firmy
I koniecznie grafikę tak z kilka MB
A tak poważnie, to każdy ma na to wywalone.
Zobacz https://www.caniemail.com/