Wpis z mikrobloga

@Brzydka_Smalczyca: Tak w ogromnym skrócie, żetoniarz Michaw 1999, Carrioner mu wymyślił takie przezwisko (taktyka ośmieszania zupełnie jakby był samicą idą jego tokiem myślenia) i wkręca tej swojej widowni, że chłop siedzi na showup i wysyła żetony a to wszystko przez to, że ten cały Michaw parę razy go wyjaśnił oraz pokazał, że carrio ma multikonta mówiąc jednocześnie, że nie ma na przykład. Poza tym wąsaty potrzebuje wrogów żeby manipulować swoją
  • Odpowiedz
teraz chyba juz nie tyle showup, na tym filmie i na screenach usilnie próbował z niego psychopate robić a to tylko dlatego bo nie umie sobie z nim poradzić

@CarrioGrzyb: Nie wiem, stary mi kiedyś ludzie z tego uniwersum nawet pobiciem grozili a właściwie pisali mi, że Carrio mnie pobije i później osrali zbroje.
  • Odpowiedz
Nie gadaj. Pieski carrio Ci grozili?

@PraiseGodPL: Tak dokładnie. Pieski (lub nawet sam wywołany do tablicy) pisały mi rzeczy typu, że jak spotkam Carrio to nie będę taki mądry w wiadomym kontekście, że bodajże chyba też na PGA czy coś takiego nie wejdę czy, że nawet Carrio mnie na PGA pobije chociaż bawet nie pisałem, że tam będę nigdy więc to sobie wymyślili z niczego. To napisałem im, że spoko
  • Odpowiedz