Aktywne Wpisy

Chodzi mi po głowie, by wziąć tani kredyt 10k (oddajesz 10,4k) by wykorzystać je na giełdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem, że co do zasady jest to głupi pomysł i nie powinno się tak robić, ale czy na pewno?
Zarobki mam dość duże, kilkanaście tysięcy, zobowiązania mam małe. Problem w tym, że miałem ostatnio sporo wydatków, sporo też zainwestowałem, kolejne wydatki przede mną, ustawione wakacje, dwa wyjazdy itp. W konsekwencji wiem, że
Wiem, że co do zasady jest to głupi pomysł i nie powinno się tak robić, ale czy na pewno?
Zarobki mam dość duże, kilkanaście tysięcy, zobowiązania mam małe. Problem w tym, że miałem ostatnio sporo wydatków, sporo też zainwestowałem, kolejne wydatki przede mną, ustawione wakacje, dwa wyjazdy itp. W konsekwencji wiem, że

Defined +33
w tym miesiącu awansuję do klasy średniej, te rzeczy są in progress
☐ najmę mieszkanie zamiast pokoju
☐ ekspres do kawy (na raty)
☐ termomix (na raty)
☐ odkurzacz dyson (na raty)
☐ dieta pudełkowa
☐ najmę mieszkanie zamiast pokoju
☐ ekspres do kawy (na raty)
☐ termomix (na raty)
☐ odkurzacz dyson (na raty)
☐ dieta pudełkowa

#carrioner
@CarrioGrzyb: Nie wiem, stary mi kiedyś ludzie z tego uniwersum nawet pobiciem grozili a właściwie pisali mi, że Carrio mnie pobije i później osrali zbroje.
@PraiseGodPL: Tak dokładnie. Pieski (lub nawet sam wywołany do tablicy) pisały mi rzeczy typu, że jak spotkam Carrio to nie będę taki mądry w wiadomym kontekście, że bodajże chyba też na PGA czy coś takiego nie wejdę czy, że nawet Carrio mnie na PGA pobije chociaż bawet nie pisałem, że tam będę nigdy więc to sobie wymyślili z niczego. To napisałem im, że spoko