Wpis z mikrobloga

• 0
@DejvMajla: p--------y de gea wolał pójść do arabów zamiast grać w romie, do tego zostało mi 6 milionów euro a połowa obecnego składu to wypożyczenia. Do tego najważniejsi zawodnicy są już po 30, cos czuje ze po nastepnym sezonie bede musial uzyc edytora zeby mnie nie w------i XDDD
  • Odpowiedz
  • 0
do tego pierwszy raz gram włoskim klubem i nie wiedziałem że oni mają takie z-----e zasady dotyczące zawodników spoza UE. Jeszcze j----a anglia jest poza UE XD cierpienie
  • Odpowiedz
  • 1
@dr_papieros: kilka z tych kontuzji były już przy załadowaniu save (smalling, abraham). Dybala łamie się regularnie, jak to on. Gram gegenpress więc może to dlatego, mega intensywna taktyka. To w sumie taka spirala s----------a bo przez to że mam kontuzjowanego zawodnika to reszta nie może odpocząć, więc od razu ryzyko kontuzji wzrasta XD
  • Odpowiedz
po nastepnym sezonie bede musial uzyc edytora zeby mnie nie w------i

@kexus512: To jeszcze nie tragedia, też zastałem podoby stan. :)

https://wykop.pl/wpis/55471135/fm20-footballmanager-fmweekly-hej-zapraszam-do-kol
@saviola7 +10
#fm20 #footballmanager #fmweekly
Hej! Zapraszam do kolejnej części cyklu. Wyjątkowo wcześniej - podejrzewam, że i tak nie ma nic innego do czytania ;)

4. Sezon 21/22: "Pierwsza w życiu oferta pracy"

Jest to trzeci sezon w FM20 i trzeci w tym samym klubie. W końcu
  • Odpowiedz
łooo królu złoty. Jak u Ciebie ze sztabem medycznym? Intensywnością treningową i co Ty robiłeś przez okres przygotowawczy xD Piękny szpital

@dr_papieros: Jak najlepiej przygotować zawodników - podczas okresu przygotowawczego?
  • Odpowiedz