Wpis z mikrobloga

Przez przypadek zrobiłem pro move w stylu Shock Rifle z Unreal Tournament xD Nie było to zamierzone ale zostawiam, bo zestrzeliwanie czarów szybszymi czarami ma potencjał na fajne kombinowanie w walce, ale również jeśli chodzi o unikanie pułapek.

Noszę się z myślą, żeby regularnie coś pisać. Taki konkretny devlog ze szczegółami powstawania gry. Chciałbym to zrobić, żeby zmotywować się do dalszej pracy nad projektem, opinie i podpowiedzi też są bezcenne. Po za tym sam lubię oglądać jak powstają takie rzeczy od środka więc może ktoś się tym zainteresuje. W ramach przypomnienia robię grę #crpg #dungeoncrawler a mój tag to #aboutthieves

#gamedev
RealAKP - Przez przypadek zrobiłem pro move w stylu Shock Rifle z Unreal Tournament x...

źródło: 2024-09-11 21-36-06

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RealAKP: ciekawie to wygląda. Co do devologa to warto zastanowić się nad częstotliwością, bo na początku to pewnie posty same się piszą, a potem może być z tym różnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Lisaros: Nigdy nie pisałem devloga ale pewnie masz rację. W każdym razie nie myślałem o niczym długim, raczej krótkie wpisy dokumentujące proces powstawania, ciekawostki, problemy itd. Nie chciałbym się też uwiązywać do częstotliwości, żeby nie wrzucać wpisów na siłę, ale jednocześnie jakieś minimum wypadałoby sobie narzucić.
  • Odpowiedz
@RealAKP: o, to brzmi spoko, ja bym chętnie czytał takie coś, Jakbyś wrzucał na wykopie, to od razu warto jakiś tag stworzyć, by wszystko można było znaleźć w jednym miejscu.
  • Odpowiedz
@RealAKP: ja jestem nerdem, co obserwuje takie tagi, a nie miałem go w obserwowanych, zatem jak już to warto zacząć podbijać tutaj zasięgi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz