Aktywne Wpisy

nn1upl +445
#reprezentacja Spróbujmy na to wszystko spojrzeć oczami Lewandowskiego:
Nie jesteś synem znanego piłkarza, działacza sportowego ani nikogo kto mógłby pchać Twoją karierę na pewne tory, jesteś zwykłym polskim chłopakiem, który ma marzenia, nic więcej.
Całe życie jesteś podważany, ale z----------z do upadłego. Doznajesz ciężkiej kontuzji, rezygnują z Ciebie w Legii, Twój tata umiera. Tragedia, ale nie załamujesz się. Trenujesz bardzo ciężko, w końcu udaje ci się odnaleźć w pierwszej lidze, a potem,
Nie jesteś synem znanego piłkarza, działacza sportowego ani nikogo kto mógłby pchać Twoją karierę na pewne tory, jesteś zwykłym polskim chłopakiem, który ma marzenia, nic więcej.
Całe życie jesteś podważany, ale z----------z do upadłego. Doznajesz ciężkiej kontuzji, rezygnują z Ciebie w Legii, Twój tata umiera. Tragedia, ale nie załamujesz się. Trenujesz bardzo ciężko, w końcu udaje ci się odnaleźć w pierwszej lidze, a potem,

Boże wypisuje do mnie ciągle zajęty facet podpierdzielic go do laski ?
naskarzyc jego babie
- tak 82.5% (221)
- nie 17.5% (47)
Czy jest teraz jakaś sensowna alternatywa dla teleelevidenie? Korzystam od niego już od bardzo dawna, ogólnie jest praktycznie bez zarzutu, jednak denerwuje mnie parę rzeczy - przede wszystkim nie zawsze działa archiwum, już parę razy zawiodło mnie w najbardziej potrzebnym momencie, oraz czasem się zacina obraz, a dźwięk dalej leci. Myślałem o plusx, ale wiem że teraz praktycznie nierealnym jest się tam dostać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#iptv #teleelevidenie #plusx
https://knowledgebase.geolantis.com/HOW%20TO/how-to-install-root-certificate-on-android-6-0-device/
Ja jeszcze nie testowałem ale bez tego po 30 września może przestać działać całkowicie
@contigo: to ty jesteś użytkownik premium