Aktywne Wpisy
G06DbT +23
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
qqaa +3
Którą witaminę d i c polecacie jakość/ cena?
Z kfd się jeszcze kupuje? Czy są jakieś nowe firny
#silownia #zdrowie #mikrokoksy #suplementy
Z kfd się jeszcze kupuje? Czy są jakieś nowe firny
#silownia #zdrowie #mikrokoksy #suplementy
Ogólnie każdy człowiekiek powinien być oceniany indywidualnie a nie wrzucasz każdego do jednego worka
Znam laske która będąc przed 18 stka miała już za sobą dwie aborcję w Czechach więc jak ktoś jest beznadziejnym człowiekiem bo będzie już nim za młodu
Jak się już osiąga pewien wiek, to trzeba sobie dać spokój z lochami, lepiej samemu godnie, niż niszczyć sobie życie taką
Wyjątki od reguły są, były i będą - oczywiście, że są stare dziewice, ale ciekawe jaki promil lasek po 30+ xd
Są też i nastolatki z ogromnym przebiegiem, ale to się nazywa szony po prostu, które raczej nikogo
@janburner: pogarda dla innych, ale sam przeciez też jesteś przedścianowym chłopiszczem
Nie mogę sobie bez dowodu kupić energetyka, a już zaraz 30 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kwestia genów i dbania o siebie
Ja poza jednym wyjątkiem zawsze dogadywałem się z rówieśniczkami..tak jakoś wychodzilo. Dwie ostatnie bliskie mi osoby to był mój rocznik.
Jak miałem 28 i jak miałem 32.
Jak miałem 27 spotykałem się z 20 latka. To właśnie ten wyjątek. Ładna była ale nic poza tym. Po 3msc już
Oczywiście koń się sam nie zwali więc czasem trzeba skorzystać.
Kobiety nie potrafią zrozumieć, że ich prime jest gdzieś pomiędzy 16 a 24 rokiem życia. Zważywszy, że te poniżej 20 roku życia nie wypada normalnemu, dojrzałemu facetowi (XD) to mają tylko jakieś 3-4 lata atrakcyjności a potem zauważalnie i gwałtownie spada ich "jakość". Oczywiście są zadbane wyjątki. I jednorożce też.
@janburner: @Luke_Skywalker88 @f9JXBEArQ2H4TKl
Tak a teraz sobie porównaj 60 letnia monice belluci do utytej polskiej nastolatki z twarzą jak kalafior i kolczykami wszędzie
Tak napewno każda polska nastolatka z buraczana twarzą że jest ładniejsza niż taka salma Hayek