Wpis z mikrobloga

Jak miałem 28 lat poznałem 17-latkę, która wtedy była w drugiej liceum i potem byliśmy ze sobą przez dwa lata. Teraz mam 35 i już na takie nastolatki jestem za stary. Zostały przedścianowe babiszcza z trzycyfrowym przebiegiem i przepalonymi od instagrama i tindera mózgami. Młodzieńczy urok, słodkość, powab, jędrne ciało. Nie ma nic cenniejszego u kobiety niż młodość, a trzydziestoletnie staruszki wmawiające sobie, że są atrakcyjniejsze od młodych, bo są rzekomo mądrzejsze i bardziej doświadczone to największy cope na świecie. #blackpill #s--s #redpill #zwiazki
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@janburner dobra panie edofil, można robić fikoły w logice ale są też nastolatki z ogromnym przebiegiem i stare dziewice
Ogólnie każdy człowiekiek powinien być oceniany indywidualnie a nie wrzucasz każdego do jednego worka
Znam laske która będąc przed 18 stka miała już za sobą dwie aborcję w Czechach więc jak ktoś jest beznadziejnym człowiekiem bo będzie już nim za młodu
  • Odpowiedz
@janburner to nie cope, tylko k0biecy umysł roju, który zgodnie z doktryną nakazuje zwodzić betabaksów. Populacja ustawionych frajerów do legendarnego ustadkowania musi się zgadzać.

Jak się już osiąga pewien wiek, to trzeba sobie dać spokój z lochami, lepiej samemu godnie, niż niszczyć sobie życie taką
  • Odpowiedz
@Linnior88 i jest, dzień dobry, kto by pomyślał, że zaraz pojawi się różowa odwracająca kota ogonem, odpowiadającą nie na temat i mydląca oczy szlagierami, że "każdy jest inny, każdegi trzeba poznać" xd jprdl

Wyjątki od reguły są, były i będą - oczywiście, że są stare dziewice, ale ciekawe jaki promil lasek po 30+ xd
Są też i nastolatki z ogromnym przebiegiem, ale to się nazywa szony po prostu, które raczej nikogo
  • Odpowiedz
@Linnior88: 17 lat i p-------a xd skoro nie znasz definicji slowa p-----l to czemu go uzywasz i manipulujesz? a stare babsko chocby bylo dziewica i tak bedzie mniej atrakcyjne od nastolatki z duzym licznikiem. Wiek jest kluczowy dla kobiet
  • Odpowiedz
@janburner: a to zależy czy szukasz do związku czy do przyjemności..Jak do związku to trudno go budować z kimś poniżej 25 lat. Poza tym przy różnicy wieku ponad 10 lat, o czym z taką osobą rozmawiać?

Ja poza jednym wyjątkiem zawsze dogadywałem się z rówieśniczkami..tak jakoś wychodzilo. Dwie ostatnie bliskie mi osoby to był mój rocznik.
Jak miałem 28 i jak miałem 32.

Jak miałem 27 spotykałem się z 20 latka. To właśnie ten wyjątek. Ładna była ale nic poza tym. Po 3msc już
  • Odpowiedz
@janburner: coś w tym jest nawet 30 letnia dziewica to nie to samo co taka 18, ehh przypomniało mi się jak byłem młody szkoda że tak mało korzystałem - na bank można było więcej !!! ;)
  • Odpowiedz
@Luke_Skywalker88: i po co taki fikol - skoro Cię nie interesują stare baby po 30 to po co codziennie rozkminisz to tam i spowrotem? Nikt Cie do takiego związku nie zmusza. Bierz przykład z większości kobiet które nie interesują się przegrywami i wogole o nich nie myślą ;-) ale nie, wykopki codziennie rozkminiaja "co by było gdybym sie musiał związać że stara z baba z wielkim przebiegiem" ( ͡º
  • Odpowiedz
@janburner: No nie wiem, szukanie sobie dziecka w liceum w wieku 28 lat jest tak samo niesmaczne jak w wieku 35 lat. Myślę, że możesz szukać dalej, ale jednak warto też się zastanowić czemu nikt w wieku bardziej stosowanym do Twojego Cię nie chce.
  • Odpowiedz
@janburner lepiej zdechnąć samemu niż brać zużyte 25+ letnie truchło do związku ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Oczywiście koń się sam nie zwali więc czasem trzeba skorzystać.
  • Odpowiedz
Wiek jest kluczowy dla kobiet

Kobiety nie potrafią zrozumieć, że ich prime jest gdzieś pomiędzy 16 a 24 rokiem życia. Zważywszy, że te poniżej 20 roku życia nie wypada normalnemu, dojrzałemu facetowi (XD) to mają tylko jakieś 3-4 lata atrakcyjności a potem zauważalnie i gwałtownie spada ich "jakość". Oczywiście są zadbane wyjątki. I jednorożce też.
@janburner: @Luke_Skywalker88 @f9JXBEArQ2H4TKl
  • Odpowiedz
@f9JXBEArQ2H4TKl

@Linnior88: 17 lat i p-------a xd skoro nie znasz definicji slowa p-----l to czemu go uzywasz i manipulujesz? a stare babsko chocby bylo dziewica i tak bedzie mniej atrakcyjne od nastolatki z duzym licznikiem. Wiek jest kluczowy dla kobiet

Tak a teraz sobie porównaj 60 letnia monice belluci do utytej polskiej nastolatki z twarzą jak kalafior i kolczykami wszędzie
  • Odpowiedz
@f9JXBEArQ2H4TKl

Tak napewno każda polska nastolatka z buraczana twarzą że jest ładniejsza niż taka salma Hayek