Aktywne Wpisy
koronawirus +384
ale wyłapała torpede xD polecam video do relaksu
#heheszki #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow
#heheszki #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow
thorgoth +482
Polskość zawsze najmocniej wychodzi ze mnie gdy ktoś z UK/USA zaczyna mnie pytać "how are you".
Pracuje z tymi ludkami już kilkanaście lat i wciąż mi się mózg nie może przyzwyczaić. Zawsze po tym pytaniu odruchowo szuka odpowiedzi. Bez sensu, bez potrzeby.
Nie mogę się przestawić, przyzwyczaić że to nie jest pytanie tylko hasło-odzew. I że nie ma innej prawidłowej odpowiedzi niż good, ok, fine, great.
Dlaczego to pytanie wogóle pada? Oni mają ujemną ciekawość
Pracuje z tymi ludkami już kilkanaście lat i wciąż mi się mózg nie może przyzwyczaić. Zawsze po tym pytaniu odruchowo szuka odpowiedzi. Bez sensu, bez potrzeby.
Nie mogę się przestawić, przyzwyczaić że to nie jest pytanie tylko hasło-odzew. I że nie ma innej prawidłowej odpowiedzi niż good, ok, fine, great.
Dlaczego to pytanie wogóle pada? Oni mają ujemną ciekawość
Wyposażenie/moc/rocznik to bezapelacyjnie Astra J, raczej najmłodsze auto jakie w tym budżecie dowiesz, turbo benzyna coś tam jedzie, zdatne do LPG. Reszta kompaktów pokroju A3/Leon moim zdaniem nie warto - starsze, często zajazdy, astra jest tutaj najlepszym wyborem.
Jak coś większego i marzy Ci się wypas to poszukaj sobie i40 w wersji "premium" czy jak ją tam zwał - panorama, asystent pasa, parkowanie
Jakiś Mirek na tagu pół roku temu pytał czy korozja w giulietta faktycznie dyskwalifikuje auto od zakupu, na podstawie wrzuconego zdjęcia. Wysłał kogoś z motokontrolera i gość ocenił by auto odpuścić i się pytał czy go nie oszukują. Auto od pierwszego właściciela, garażowane, a wyglądało jakby w rzece parkowało. Fiat i Alfa mają sterowane zawory ssące jakąś kasetą. Taką kasetą nie małe pieniądze. Bardzo wadliwe