Aktywne Wpisy
Hejcia mireczki, dziś moje 37 urodziny, życzenia złożyła mi jedna osoba, dajcie kilka plusów, bo smutno.
#urodziny #samotnosc #wykop30plus
#urodziny #samotnosc #wykop30plus
Fekalny_okuratnik +130
Też uważacie pełen etat 8h pracy 5 dni w tygodniu jako niewolnictwo? Nie wliczając snu to przeznaczasz 1/2 swojej doby na robotę, a przez pozostałą połowę musisz zrobić zakupy, ugotować, zjeść, posprzątać, umyć się, pozałatwiać jakieś sprawy i pod koniec dnia zostaje ci garstka czasu dla siebie. Gdzie czas na pasje i zainteresowania? Gdzie czas na rozrywkę i rozwój? Przecież tak się k---a nie da żyć. Nie wiem jak ludzie są w
Model 3510i ma niemal identyczny układ pinów jak ogniwo EN-EL11 stosowane m.in w Coolpix S560.
Niestety nie można go ładować przewodem USB, dlatego trzeba sobie jakoś radzić ( ͡º ͜ʖ͡º)
#retro
@pamk22:
Jakie retro?! To jest retro:
@pamk22: A 3510 miała już baterię li-ion? Bo jak tak to powinno starczyć.
Ogólnie są uniwersalne łądowarki na usb do li ion gdzie możesz sobie zmieniać rozstaw pinów
@Kryspin013:
Oczywiście, przecież to nie prehistoria, ten telefon miał już nawet kolorowy wyświetlacz... Ostatnim telefonem jaki miałem z NiMH była Nokia 3210 a 3510i miała tę samą baterię co 3310, czyli BLC-2, LI-ion.
@smk666: no problem w tym, że nie. Jako gówniak rozbierałem akumulator od 3310 i tam oryginalnie miałeś ni-mh
O k---a, rzeczywiście. Widocznie jakoś wtedy zmienili bo BLC-2 była również dostępna w 3310. Tak czy inaczej 3510i jako nowsza słuchawka na pewno już nie korzystała z BMC-3.
Inna sprawa, ze bateryjki miały wbudowany BMS więc podmianka nie wymagała zmiany traktowania ogniwa przez telefon, pewnie tak samo z bateryjką z tego coolpixa i gdyby tam wpuścić 5V to też by się nic nie stało, bo BMS baterii i tak
@smk666: Właśnie też widzę, że w nokii 3310 były też li-ion.