Jakby jeszcze ktoś na tym świecie pracujący w środowisku biurowym nie wiedział, że istnieją deadline'y i trzeba to dobitnie podkreślić ( ͡°͜ʖ͡°)
A wlaściciel tej firmy kresuje się na takiego przyjaznego i obytego. Elastyczność? No bajka, jak najbardziej panie Areczku. Pamiętaj tylko, że kiedy klient pan i władca napisze w sobotę, że potrzebuje raportu w poniedziałek to siedź i z---------j po nocach za 4500 brutto. Bo przecież deadline to rzecz święta i nieprzesuwalna, czego nie można powiedzieć o własnym życiu poza pracą ( ͡°͜ʖ͡°)
@bezzebna_modliszka: Deadline w korporacji to norma. Niby masz robić 8h dziennie, ale dają nierealny termin i masz zasuwać (ja robię wtedy darmowe nadgodziny) . Mam tak w mojej korporacji jako programista Java. Chyba nic w tym dziwnego, fajnie że o tym napisali bezpośrednio czego oczekują, bo niektóre firmy się z tym maskują i robią różne fikołki opowiadając o tym. Także dla mnie na plus.
@Ksiega_dusz: jestem w korpo, byłam i też w agencji. Wszędzie są deadline'y i KPI, wiadoma rzecz. Jednak w miejscach, gdzie musiałam często cisnąć darmowe nadgodziny to po prostu odchodziłam. Dopóki to nie moja działalność to nic nie jest tego warte. Za ciężka pracę jeszcze nikt nie nagradzał czym innym niż cięższym targetem do wyrobienia XD
Jakby jeszcze ktoś na tym świecie pracujący w środowisku biurowym nie wiedział, że istnieją deadline'y i trzeba to dobitnie podkreślić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wlaściciel tej firmy kresuje się na takiego przyjaznego i obytego. Elastyczność? No bajka, jak najbardziej panie Areczku. Pamiętaj tylko, że kiedy klient pan i władca napisze w sobotę, że potrzebuje raportu w poniedziałek to siedź i z---------j po nocach za 4500 brutto. Bo przecież deadline to rzecz święta i nieprzesuwalna, czego nie można powiedzieć o własnym życiu poza pracą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szukasz pierwszy raz pracy w korpo?