Witam. Dzisiaj jest dzień Ale zabroniono mi wklejać zdjęcia żelków.
Więc miłego dnia.
Jakbyście jednak potrzebowali żelków do rekonstrukcji, polecam użyć tych bardzo realistycznie wyglądających żelków, przypominających zootopijne istoty - misie. (Duże żelki - Misie juniory)
@Kwasny_konfident: Wszedłem w linka i juniorem to można nazwać kogoś kto to coś porównał do misia. Aż się ciśnie mem z "Thanks for not aborting me" ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Kwasny_konfident: ( ͡°͜ʖ͡°) A widziałeś takie filmy z misiem pluszowym wielkości człowieka? Takim ruszającym się...? (⌐͡■͜ʖ͡■)
Pi Ar Pi Ar! B--ń boże nikt Ci nie ocenzuruje żelków samolotów. Tak samo jak nie cenzurują b--ń boże. A marketing sam się nie zrobi. Proponuję smak pyłu i kurzu, znaczy się chałwy ( ͡º͜ʖ͡º
Dzisiaj jest dzień
Ale zabroniono mi wklejać zdjęcia żelków.
Więc miłego dnia.
Jakbyście jednak potrzebowali żelków do rekonstrukcji, polecam użyć tych bardzo realistycznie wyglądających żelków, przypominających zootopijne istoty - misie. (Duże żelki - Misie juniory)
#gusto #heheszki #911
Przecież słodki i uroczy jest!!!!!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
zgodne jest również to, że najczęściej obśliniony XD
Pi Ar Pi Ar! B--ń boże nikt Ci nie ocenzuruje żelków samolotów. Tak samo jak nie cenzurują b--ń boże. A marketing sam się nie zrobi. Proponuję smak pyłu i kurzu, znaczy się chałwy ( ͡º ͜ʖ͡º