Aktywne Wpisy

niochland +85
Widzieliście kiedyś reklamę bidetu? Ja też nie.
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
źródło: bidet-sospeso-in-ceramica-design-moderno-star-55x35cm-made-in-italy-1
Pobierz
Marek_Tempe +47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#cdr
Czyżby powolne wdrapywanie się na poziom 200 zł?
Może zwiększę ilość zajmowanej pozycji o 50%
To, że 11bit spadło wcale nie musi oznaczać, że #cdr podzieli jego los.
Natomiast jest spora szansa, że w przyszłym miesiącu w okolicy "matki pieniężnej" zwiększę pozycję na cdr o jakieś 10%.
Dodatkowo zrobię małą dywersyfikację i dokupię #lunr, bo jest po delikatnym spadku a i wsadzę coś w ETF'a.
Zastanawiam się tylko czy wkładać tyle co zazwyczaj czy zwiększyć wpłatę
Czy jakoś tak.
Nie robiłem jakiejś tam specjalnej analizy ale po prostu bardziej tam spoglądam.
Jak spadnie poniżej 150 to będzie problem.
źródło: image
PobierzHmm.
Wedle mojej oceny większe spadki są spowodowane tym, że cena po prostu wzrosła. Dawniej skok o 1 % oznaczał skok ceny o jakieś 1.20 dzisiaj jest to przeszło 1.60+.
Mogę spekulować, że CDR uchyli rąbka tajemnicy co może podbić ich wyceny (Nie wierzę, że do samego końca roku nie pochwalą się osiągnięciami)
Nie widzę tendencji spadkowej bo staram się patrzeć na wykres z perspektywy interwałów takich jak 1dniowy czy tygodniowy aczkolwiek