Wpis z mikrobloga

@darktemplar: farta mieli no co, ale już dokumenty w pentagonie spaliło, akurat te dotyczące sprawy tajemniczego zniknięcia 2.3 biliona dolarów, o których ówczesny Sekretarz Obrony Narodowej – Donald Rumsfeld, poinformował Amerykanów na specjalnie zwołanej konferencji prasowej 10 września, czyli dzień wcześniej.
  • Odpowiedz
@Wojciech_Skupien: Wiadomo, ten Larry Silverstein co 1,5 miesiąca przed atakiem wynajął WTC + poubezpieczał od ataków terrorystycznych też miał farta, tak samo jak zupełnie przypadkiem akurat 11 września nie był w budynku a jego rodzina akurat tego dnia kompletnie przypadkowo się spóźniła do WTC co ich uratowało.

Po prostu niektórzy mają szczęście ( ͡° ͜ʖ ͡°) hehe
  • Odpowiedz
@ignorancie: Czyli mieszkający w jaskiniach talibowie sami zorganizowali i przeprowadzili największy zamach w historii Stanów Zjednoczonych, niszcząc przy tym 75% wyznaczonych celów?
Bin Laden był agentem CIA
Oni zabili swojego prezydenta w 63', WTC to dla nich jak splunąć
  • Odpowiedz
@Gusmag @ignorancie:

Ja nie wiem co tam jest prawdą a co nie bo nie umiem tego zweryfikować ale taka ilość koincydencji w jednym wydarzeniu tego kalibru odpala czerwoną lampkę, zaufanie do władzy która dostaje prestekst do wojny - ja tego nie łykam, uważam to za dobrze przygotowaną propagandę po prostu. Nie uważam się za oświeconego w związku z tym.

Podsumujmy sobie parę smaczków:
- żymian zarabią na tragedi a on
  • Odpowiedz
No to gratuluje bo to właśnie ta "foliarska" strona wykazuje się tu większym rozumem.

@Gusmag: No, zwłaszcza jak powtarzają obalone dawno temu chochoły. Np. ten o tym, że rzekomo wszyscy Żydzi mieli tego dnia wolne. Swoją drogą ta teoria pochodzi z Iranu, super rzetelne źródło informacji. XD

Jeżeli wierzysz w cokolwiek co ma dopisek "oficjalne stanowisko" to jesteś płytki

Szkoda tylko, że oficjalne źródła mają o wiele więcej sensu niż
  • Odpowiedz
@darktemplar: co gorsza tacy, którzy nigdy samolotem odrzutowym nie pilotowali

Pewnie się nauczyli w "Ace Combat 3" albo z podobnych gier z tamtych lat.
  • Odpowiedz
@ignorancie: Jeny jaki z ciebie prostak. Brzmisz jak taki typowy chłopski patus frustrat, który od ortalionowego rycerza ordo luris się różni tym że wychował się w dużym mieście i tam pił swój wielkomiejski coolaid. Już czaję dlaczego redditorzy tak się lubują w śledzeniu historii postów innych ludzi. Jedno spojrzenie na całą twoją twórczość na wykopie i stwierdzam, że nigdy ci nie uwierzę że w twojej głowie jest chociaż jedna oryginalna
  • Odpowiedz
@frrans: Mi jest bliżej do tego że była to jakiegoś rodzaju skoordynowana akcja a przez kogo sterowana? Nie wiem bo nie mam takiej wiedzy, za pewne przez tych którzy mieli w tym interes a czy to był jakiś fragment władzy usa czy jakiegoś innego kraju? Nie znamy dokładnych powiązań jako maluczcy ludzie, te wszystkie red flagi bardziej uprawdopodobniają jednak tego typu scenariusz.
  • Odpowiedz