Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +111
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
#gry #ps4 #kingdomcomedeliverance
źródło: bumbum
PobierzPewnie widziałeś gameplaye i czytałeś niejedną recenzję: do gry trzeba się przyzwyczaić i poogarniać mechaniki, sterowanie itd. Ale naprawdę, naprawdę warto.
@robvan: Co do poziomu trudności to przypomniało mi się że jak weźmię wysoki poziom na starcie to chyba jest 50% szans że się zobaczy komunikat że bohater umarł przy porodzie i gra kończy się zanim się zaczęła.
źródło: 0841251de11fa0ea193705d9864bc483d9907ffc4ff02ddddb055e51409760f4
Pobierzhttps://www.reddit.com/r/kingdomcome/comments/dg0pjb/why_do_i_get_these_various_death_screens_when/
@robvan Dobra xd
@Mega_Smieszek PRO
@apeee Podobno na początku otwierane zamków jest trudne, ale jak trochę się poćwiczy, to nie jest to aż takie ciężkie. Obym miał rację xd
Jeśli chodzi o samą walkę, to na początku walcz mocno defensywnie. Jeśli atakujesz, to tylko po wcześniejszej zmianie kierunku uderzenia, żeby zmylić przeciwnika. Traktuj wytrzymałość jak drugi pasek życia (tym w praktyce jest), nie pozwól, żeby Ci się
Nie wiedziałem, przeszedłem grę 2x i nadal się jej nie nauczyłem xD