Aktywne Wpisy
BONAMERA +894
Cześć,
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
smuteczek2000s +27
Siemano,
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
Cześć, w sprawie nowych tematów, czy wygrywający mógłby zaproponować tytuł następnego tematu?
A jeśli nie miałby pomysłu lub odwagi ;)
To następny (czytaj drugi) daje temat.
Nie ma wtedy pisania na priv, losowań itp.
Nadzorujacy ;))) @erebeuzet ma św. spokój, ewentualnie 👍🏻 👎🏻
Co wy na to?
Przepraszam @erebeuzet, przebacz, nie chcę wchodzić w twoje buty, napisz co myslisz, pzdr
Pzdr
@erebeuzet zróbmy może tak, że od stycznia (wiem, że to kawał czasu i dopiero co zaczął się nowy rok), ze wszystkich podesłanych tematów wybierzemy (lub przewodniczący zrobi losowanie ludzką ręką losującą) 12 tematów na cały rok, a Ty @erebeuzet będziesz pisał tylko, że np. hej, przypominam, że tematem wyzwania 3/12 jest słoik skisłych skarpetek, powodzenia.
tak mi to teraz przyszło na myśl,