Aktywne Wpisy
Mirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

SynMichaua +91
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
Pobierz

#podroze #podrozujzwykopem
https://wykop.pl/link/7513291/airbnb-dlaczego-oszusci-moga-oszukiwac-regularnie-a-aircover-to-sciema
@Azure ogólnie to wiele jest wyszukiwarek i nie ma sensu podawać każdej. Raczej powinno to wyglądać, że na bookingu szukasz dobrego noclegu, a później sprawdasz czy nie ma lepszej ceny gdzieś indziej, np. wpisując nazwę hotelu w google (google agreguje oferty różnych pośredników, jest to od
AIRBNB dlaczego oszuści mogą oszukiwać regularnie, a AirCover to ściema
Gdy miałem problem z kontaktem do właściciela szybka pomoc w ustaleniu gdzie są klucze(zorganizowali sprzątaczkę która mi otworzyła)
Dodam wiecej wielu znajomych jezdzi po Europie korzystając tylko z noclegów airbnb i nigdy nie słyszałem czegoś negatywnego (czasami że jest mniejszy porządek niż powinien