Wpis z mikrobloga

Witanko, jakie sprawdzone / bezpieczne strony (oprócz bookingu) do szukania tanich noclegów na terenie Europy? Może macie jakieś rady / patenty jak wyszukiwać w miarę fajne i przystępne cenowe miejsca? Z góry dziękuję za każdą pomoc :)

#podroze #podrozujzwykopem
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Azure: airbnb to w pewien sposób pewność i jakieś bezpieczeństwo a przynajmniej mnie nigdy nie spotkało nic złego
  • Odpowiedz
@CH3j: tak, tak, pewność i bezpieczeństwo, bo Ciebie nic nie spotkało:

https://wykop.pl/link/7513291/airbnb-dlaczego-oszusci-moga-oszukiwac-regularnie-a-aircover-to-sciema

@Azure ogólnie to wiele jest wyszukiwarek i nie ma sensu podawać każdej. Raczej powinno to wyglądać, że na bookingu szukasz dobrego noclegu, a później sprawdasz czy nie ma lepszej ceny gdzieś indziej, np. wpisując nazwę hotelu w google (google agreguje oferty różnych pośredników, jest to od
  • Odpowiedz
@kishibashi: Ja też preferuję airbnb. Mam świadomość, że trafiają się jakieś wałki, ale mi na szczęście nic się nie przytrafiło i mieszkania, które wybierałem były trochę tańsze niż na bookingu (dokładnie te same mieszkania).
  • Odpowiedz
@kishibashi: Dlatego napisałem że mnie nigdy nic złego nie spotkało. Gdy warunki były inne niż na zdjęciach, zwrot kasy i szybka pomoc w znalezieniu czegoś w okolicy.
Gdy miałem problem z kontaktem do właściciela szybka pomoc w ustaleniu gdzie są klucze(zorganizowali sprzątaczkę która mi otworzyła)

Dodam wiecej wielu znajomych jezdzi po Europie korzystając tylko z noclegów airbnb i nigdy nie słyszałem czegoś negatywnego (czasami że jest mniejszy porządek niż powinien
  • Odpowiedz