Aktywne Wpisy
lubie-sernik +1070
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Lewusx +13
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Kupiliśmy nowy piec, który ma chyba 7 lat gwarancji pod warunkiem że co roku przechodzi przegląd u autoryzowanego serwisanta.
Do wyznaczonej daty brakuje 14 dni +/-
Dzwonie do serwisu który mi montował piec.
"No wie pan, teraz jesteśmy na urlopie, przyjedziemy za miesiąc"
- ale to nie stracę gwarancji, jak serwis będzie wykonany po terminie
"nie, ważne żeby była pieczątka"
- po 2 latach od tej sytuacji - czyli piec ma 4 lata - piec się z----ł i wzywam serwis
"No trzeba tu zrobić naprawę gwarancyjna, typ konsultuje to z "producentem pieca""
No niestety naprawa gwarancyjna tego nie obejmuje bo przegląd był wykonany nie w terminie
CO!? Ale sam pan mówił, że to nie przeszkadza jak się go zrobi 2 tygodnie później bo był pan na urlopie.
TYP: Ja nic takiego nie mówiłem.
Dobra c--j ci w dupie i w---------j z mieszkania oszuście z------y, że wy możecie patrzeć w lustro.
K---a, wszyscy ci fachowcy, serwisanci, budowlańcy tak lecą w c---a że to jest masakra.
Ich to by pasowało nagrywać, każdą rozmowę.
PANIE, ALE JA WĘGLEM PALĘ
@kodecss: mam nadzieję, że wyciągnąłeś lekcję z tej sytuacji. W sprawach, które kiedyś potencjalnie mogą przybrać postać formalną nigdy nie bierz czegoś na gębę
@rojek: Część dużych hurtowni wystawia jedną fakturę zbiorczą w miesiącu. Hydraulik robi kilka robót w miesiąc. Może przedstawia WZ bo jeszcze nie ma zbiorczej FV i zresztą na zbiorczej oprócz twoich towarów mogą też być towary innych klientów.
Nie , chodzi o to że ma duże rabaty i nie może pokazać klientowi
Co
"Dałeś się zrobić" "będziesz miał nauczkę"
Fajnie byłoby żyć w kraju, w którym jawne dymanie kogoś nie jest normalizowane i nie trzeba sie znac na wszystkim i wszystkiego nagrywać żeby nie być "frajerem"
@chuy: o to to. Poza pojedynczymi wyjątkami, gwarancję producenta traktuję jak fikcję. Do 2 lat to ewentualnie reklamacja z rękojmi, a później to szkoda nerwów żeby się szarpać.
Więc @kodecss nie przejmuj się, że mogłeś dopilnować tych terminów czy coś.
Komentarz usunięty przez moderatora