Aktywne Wpisy
labelle +357
Dwa lata temu przeprowadziłam się do mojego niebieskiego, do miasta oddalonego o 80 km od mojego wcześniejszego miejsca zamieszkania i pracy. Szukałam wtedy pracy na już – i udało się. W 3 dni po przeprowadzce znalazłam pracę w zawodzie (księgowość).
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce

tether69 +72
zaraz schodzimy ponizej 1,0. masakra
https://x.com/MoreBirths/status/1940541818023956663
#demografia
#polska
#nieruchomosci
https://x.com/MoreBirths/status/1940541818023956663
#demografia
#polska
#nieruchomosci

Jestesmy na 99% zdecydowani na zakup Mini Countryman John Cooper Works w wersji wyposazenia XL 2024r
Docelowo chcielismy L, ale sprzedawca w salonie na moje pytanie o montaz haku powiedzial, ze generalnie taniej bedzie doplacic do wersji XL (ktora posiada juz hak) ze wzgledu na to, ze dochodzi tam wymiana chlodnicy i jakichs p-----l i bedzie taniej doplacic 10k do XL niz robic to potem na wlasna reke (a salon czy diler haku nie zaklada)
Macie jakies informacje na ten temat? Czy to pieprzenie bzdur, czy faktycznie tak jest? 😃
Foteczka dla uwagi :D
#mini #samochody #leasing #bmw
źródło: IMG_5580
Pobierzmi się podoba
a skoro Cie/Was stać na ten model jak wyżej to myślę że dopłata 10k wcale nie jest jakaś duża
Moja meme miała countrmana 1.6t z 2016 roku. Salonowy serwisowany w ASO, nie zauważyli wady fabrycznej i silnik się zatarł. Nikt nie pomyślał aby wcześniej profilaktycznie wymienić pasek.
Owszem to inne mini, ale marka ta sama. Ludzie ci sami.
Gęsta mela na ryj mini.
Sprzedawałem dwa, stały tyle czasu, że wstyd wspominać. Dwa potężnie stracisz na jego wartości, nie patrz na ceny z otomoto, bo po takiej to nikt nie sprzeda.
to wszyscy powinni brac, to co jezdzi po drogach i jest wszedzie, bo latwiej sprzedac, niz to co sie faktycznei komus podoba? xd
nie kupilem, leasing na 5 lat, a ja juz po polsku sie musze umartwiac, ze za 6 lat ja tego nie sprzedam XDDDD