Wpis z mikrobloga

Czy jak mam już #playstation5 to opłaca się dokupić PS5 PRO? 700 dolarów to dobra cena za tak ogromną różnicę w jakości, a podobno są już gry, których nie udźwignie stary przestarzały #ps5 i podobno trzeba dokupić #ps5pro żeby działały.

#gta6 na 100% nie będzie działać na starych modelach ps5, tylko na pro (pewne info)

#playstation
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
tak dokup ps5 pro ale nie zapomnij dokupić napędu i dokup jeszcze podstawkę pod konsole

@M83_: napęd już zamówiłem w preorderze, 299$ nie wiem czy dużo czy nie, ale jest konieczne, bo jak już kupię gta6 to gdzie włożyłbym płytę jakby nie było napędu.
Podstawka na razie zbędna, będę trzymał
  • Odpowiedz
@N-Avoie: PS5 PRO nie będzie kosztował cię 700 dolarów, bo to cena USA, a my mamy ceny europejskie. U nas będzie kosztowało 800 euro gołe, czyli bez napędu i podstawki. Ba, nawet w samym USA nie kosztuje 700 dolarów, bo u nich to jest podana cena netto, czyli bez podatku (zawsze tak podaje się cene, bo każdy stan ma inną stawkę podatku, więc w różnych stanach cena końcowa będzie inna).
  • Odpowiedz
@N-Avoie: Jak mocna złotówka się utrzyma to nie będzie tak źle z ewentualnym sprowadzeniem z USA. Tak samo najnowsze Iphone będą u nas tańsze niż normalnie przez mocną złotówkę.
  • Odpowiedz
@ZamaskowanyTajemniczySzachista: To było spowodowane bardzo zaawansowanym jak na tamte czasy silnikiem fizyki (dlatego FPS spadał właśnie najbardziej w czasie wybuchów lub ostrzeliwania samochodów). GTA 4 wpierdzielało na śniadanie nawet najmocniejsze kompty wtedy. GTA 5 natomiast ma bardzo prymitywny silnik i jest dużym krokiem wstecz w stosunku do GTA 4.
SonidoStark - @ZamaskowanyTajemniczySzachista: To było spowodowane bardzo zaawansowan...
  • Odpowiedz