Aktywne Wpisy
krdewra +324
W końcu! Kilka lat na to czekałem!!!
Poranne bieganie zakończyło się spryskaniem gazem agresywnego psa i jego równie agresywnego właściciela.
U mnie pod domem ( ͡° ͜ʖ
Poranne bieganie zakończyło się spryskaniem gazem agresywnego psa i jego równie agresywnego właściciela.
U mnie pod domem ( ͡° ͜ʖ

mickpl +720
W TROSCE O POLSKIE RODZINY zrobiono wrzutkę o zniesieniu minimów parkingowych do specustawy o gruntach.
Wcześniej było w ustawie o pomocy powodzianom, z czego bekę miał nawet Stanowski i ostatecznie usunięto XD
Przypominam, że ten straszny, nieludzki, antyrodzinny wskaźnik stanowi, że na mieszkanie ma być 1,5 miejsca parkingowego w zabudowie śródmiejskiej.
#nieruchomosci
Wcześniej było w ustawie o pomocy powodzianom, z czego bekę miał nawet Stanowski i ostatecznie usunięto XD
Przypominam, że ten straszny, nieludzki, antyrodzinny wskaźnik stanowi, że na mieszkanie ma być 1,5 miejsca parkingowego w zabudowie śródmiejskiej.
#nieruchomosci

źródło: parkingi
Pobierz
1. Etap rozmowa z rekruterem 2. Test 3. Rozmowa z hr o teście i pytania 4. Rozmowa z managerem. Czekam na odpowiedź. Zarobki 5k netto. Czy to jest warte? Przecież czuję się jak na rekrutacji na stanowisko dyrektora. #pracbaza #warszawa #korposwiat #rekrutacja
@kasssr: nie jest. I co zrobisz z tą wiedzą?
1) rekruter
2) kierownik
3) dyrektor (opcjonalnie) + hr w celu załatwienia papierologii.
Cokolwiek innego na niskim poziomie to czerwona lampka. Szukałbym dalej, chyba że potrzebujesz pieniędzy.
Wszędzie jest wiele do zrobienia. Dobrą pracę można znaleźć nawet na spacerze po najbliższej okolicy, a nie w trakcie miesięcy wieloetapowych rozmów.